Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-05-11 18:35:48

Lion :Hogy vagy ...minden rendben ?
Képzeld barna folyás minimális pár csepp van ...ma meg fájt a hasam is mellembe szúródott többször is ...nem tudom megjönni készül... akkor nem ovu emelkedés !
Elgondolkodtató akkor szerintem ez a hónap pufff nekem is !
De legyek hálás Istennek hogy van azért peteérésem!
Kiváncsi vagyok... hogy megjön e !
Jashmine
2019-05-11 17:21:35

Erikasz: Igen, tudok róla, hogy van akinek megjön még uána is.Én általában nem élem bele magam soha...( na jó...talán egy kicsit) :)
Am még nem jött meg.Fájdogál a hasam, mint máskor is.Nem sok reményt fűzök hozzá.Max ha reggelig nem jön meg, hozattam egy tesztet és megcsinálom.
Köszönöm a támogatást nektek!
Lion86
2019-05-11 15:02:14

Én meg a 174 centihez 49 kiló vagyok a rohadt IR miatt és egy grammot sem tudok hízni (pedig általában fogyni nem tudnak emiatt). Fent szokott lenni a hőm mikor megjön, sokszor addig, amíg el nem múlik, eddig nem gondolkodtam ezen, van-e összefüggés :)
Málna27
2019-05-11 14:26:39

Sziasztok!

Én ma így. Még pecsételek picit. Várom már a termékeny napokat, mindig akkor kezdődik az izgalmas rész :D

Erikasz: Akkor talán megvan az oka annak, hogy miért volt magas a hőm menzesz előtt és alatt..én 165 vagyok és 48,5 kg.

Angyal: Nagyon-nagyon szurkolok! Szuper a görbéd és a tünetek is stimmelnek! :)
erikasz
2019-05-11 12:24:32

Jasmine :Menstruáció terhesség alatt
Lehetséges a menstruáció terhesség alatt? Ha nagyon szeretnél babát, akkor minden menstruációnál ott motoszkál benned a kérdés, hogy vajon nem lehet-e, hogy a vérzés ellenére azért mégis ottvan a baba… Nos, az a helyzet, hogy valóban “megjöhet” a terhesség alatt is, de másként, mint ahogyan azt gondolnád.

Menstruáció terhesség alatt“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel:

a fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya
a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik
hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor
A terhesség alatt jelentkező “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az első esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség első hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az első néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses előjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya.

Nagyon fontos, hogy a menstruáció a terhesség alatt nem normális dolog, ha barnázást (akár 1-2 cseppet is) vagy élénk vérzést tapasztalsz, azonnal fordulj orvoshoz! A hormonális problémák ugyanis jól orvosolhatóak gyógyszerekkel, és élénk vérzés esetén is lehetséges még a segitség !
Meliko78
2019-05-11 09:59:39

Nem erikasz soha nem volt meg emelkedve csak ha meg voltam fázva
erikasz
2019-05-11 09:58:28

Meliko :Te elég sovány vagy ...te tapasztaltál már olyat többször is ,hogy emelkedik a hőd ciklus végefelé ?

Jashmine :15 DPO vagy ...most kellene megjönnie elmondásod szerint vagy tegnap volt esedékes ez nem nagy leesés lehet a szervezeted emlékszik a menszire azért esett ...még ilyenkor pár csepp menszi is jelentkezhet ..nyugi !
Jashmine
2019-05-11 09:44:33

Sziasztok.Nekem esett a hő, sztem meg fog jönni még ma :(
Pedig most nagyon bizakodtam.
Meliko78
2019-05-11 09:10:01

Én 166 vagyok és 58 kiló :)
erikasz
2019-05-11 09:07:56

Meliko:A 9 DPON vagy és gyönyörű 0.5 tized emelkedett ! :D

Angyal :Akkor én mit szóljak ...én még picikébb vagyok csak 150 cm 58 kg !:D
Már valamikor mikor írok mindig 60 feletti kg akarok írni.. mert én 67.5 kg voltam sokáig most síkerült leadnom ,hálás vagyok az Úrnak érte !:D
Akkor nem vagy sovány jó húsiban vagy !:D
Lehet te igy működöl !!:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!