Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Már majdnem pozi az ovuteszt, de még nem. Szerintem holnap, jól mondta a doki h 2-3 nap.
Igaza volt a dokinak szterintem
zsuzsi09
2019-05-12 13:06:39
sziasztok
tegnap sajnos nem tudtam mérni minden két órában fent voltam , ma aludtam meg is vot a 6 óra alvás, de sajnos nyitott szájjal :/ még mindig tele az orrom sajna... beírtam az értéket, de szerintem az nem reális, holnap ki is veszem... ovu teszt péntek és szombat még negatív, ma is tesztelek majd, kíváncsi leszek---
józsa - naaaagyon boldog szülinapot, mindenből csakis a legjobbakat, teljesüljenek álmaid legyen szép napod :)
meliko, józsa - nagyon szépen álltok, hajrá
erikasz - kiváncsi vagyok, hogy ez most menszi-e lesz, vagy ovu nálad...
többiek???
erikasz
2019-05-12 08:31:25
mistimi:Szerintem az ovu megtörtént a ciklus 15 napján ..de csinálj tesztet délután kíváncsi leszek rá !:D
Melikó :Micsoda katonás a görbéd ...nagyon szép !:D
Jozsa :Köszönöm ,drága !:D
mistimi
2019-05-12 08:15:38
Sziasztok!
Jozsa: boldog szülinapot!
Erikasz: köszi a múltkori leírast, h hogyan változik a hő meg az alvás. Hát h őszinte legyek én eddig nem vontam meg adtam hozzá sosem.
Pénteken voltam nődokinál, akkor volt a 14. Napom. Nyálkahártya meg nyák alapján középidő, de a petesejtnek kellett még 2-3 nap azt mondta, szóval ma lh tesztelek, remélem holnapra pozitív lesz, és akkor megint 33 napra remélem nem jön meg.
Mondta h szedjek kismama vitamint, meg az inofolic mellett a sportot is el kell h kezdjem.
Meliko78
2019-05-12 08:15:16
Sziasztok! Józsa boldog szülinapot! Én így nem mozdultak sehova
Jozsa85
2019-05-12 08:15:06
Erikasz:
Koszonom szepen!Ilyen szepet meg senki sem irt nekem.
erikasz
2019-05-12 08:13:16
Jozsa :Isten éltessen nagyon sokáig....azt kívánom neked születésnapod alkalmából a Jó Isten áldjon meg szerelmetek gyümölcsével ebben a ciklusban !
Boldog születésnapot kívánok neked !:D
Szép napot
Nagyon szép a görbéd !:D
Én ma igy :Leesett a hőm a menszesz még nincs !
Jozsa85
2019-05-12 07:57:49
Sziasztok!
Az eso ellenere szep napot Mindenkinek!
(En egesz nap tortat fogok enni,mert ma van a szulinapom!)
:*
erikasz
2019-05-11 22:05:12
Lion :Örülök hogy jól vagy !:D
A ház biztosan készül már jó az idő !
Megértelek nagyon is, hogy nem mérsz , de ugy fogsz hiányozni ..néha azért csak beugratsz ,mint most !
Alig várom hogy eljöjjön az idő és letudd az orvost ,hogy tudd ,hogy mi is a helyzet ,van e javulás !
Már nem is emlékszem június hanyadikán mész, itt van már mindjárt eljön !
Lion86
2019-05-11 19:20:41
Köszönöm, minden rendben. Arra jutottam, hogy most nem fogok mérni, stresszes is lesz ez a hónap, úgyhogy nem sok értelme lenne.
Szerintem múlt hónapban sem jó helyre tette az ovut nálad, később lehetett és most is a napokban volt, de nehéz eligazodni. A pecsételés nekem akkor van, ha nem tud megrepedni a tüsző, vagy nagyon ritkán ovukor. Kíváncsi leszek a holnapra, de remélem felfelé megy a hőd és nem fog megjönni.
Igaza volt a dokinak szterintem