Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-03-09 12:34:55

Alapból az én dokim is azt mondta, hogy a férjemmel kezdjük, de szerintem lehet rá hatni, illetve mivel és HYCISY-t szeretnék, az amúgy is magán és fizetős... Nálad csináltak más átjárhatóságit, vagy egyből a műtéttel kezdted?
jbea84
2013-03-09 12:26:34

Maxim, remélem a Te dokid rugalmasabb lesz! Az enyém addig nem foglalkozott velem, amíg a párom problémája ki nem lett kezelve. Utána csinálta csak meg a lapart és hysterot is, pedig én is úgy szerettem volna, ahogy Te, hogy ne húzzuk az időt és végül 0,5 év ráment...
maximail
2013-03-09 10:21:14

Valaki! Nagyok aranyos vagy! Köszi! :-)
valaki1985
2013-03-09 10:16:32

Az első hónapba nekem se sikerült, ez volt a második és sikerült! Remélem neked is így lesz! :D
maximail
2013-03-09 10:07:36

Sajnos nem tudom nem figyelni a jeleket, csak már megtanultam, hogy semmit nem jelentenek, mert a mensturációnak gyakorlatilag ugyanazok a tünetei nálam, ami egy terhességnek lehetne. Mellfeszülés, hasszurkálás, hányinger, szédülés... De a hőm leesett, és ez elég egyértelmű. :-( Mondjuk a hőmérőzésben ez az első hónap...

Gondolom, hogy előbb a férjemet küldenék, de én már úgy vagyok, hogy engem is nézzenek meg egy füst alatt. Mert ha esetleg mindekttőnknél van valami gubanc, akkor megint csak megy az idő.
valaki1985
2013-03-09 08:28:24

NE FIGYELJÉTEK A JELEKET! Én is figylemte és csak egyre jobban magamba zuhantam mert nem volt baba. Most nem figyeltem semmit és tessék! :D
krisztina84
2013-03-09 08:27:06

Moha 13,

Én is voltam így,és beírtam a 7-kor mért hōmet.Ha nem kelsz fel és nem takarózol ki,szerintem érvényes a 7-es!

Tegnaptól nagyon elkezdtek  fájni a melleim,föleg reggel és este.

Ez nálam nem jó jel,mert mensi elōtt ekb.egy héttel ugyanìgy bedurrannak,majdnem mindig!

Viszont tegnap és tegnap elōtt egész nap szúrkált a hasam alja. 

Már nem is tudom mire gondolhak,nagyon betudnak csapni ezek a "jelek"!
jbea84
2013-03-09 08:05:45

Maximail,
Tudom, hogy min mész keresztül... Én is 1 év sikertelenség után kerestem fel a nőgyógyászt. Sztem, mielőtt átjárhatóságira küld, javasolni fogja a párocskád vizsgálatát, mert az olcsóbb, fájdalommentesebb.
Kitartást kívánok az út végigjárásához!
valaki1985
2013-03-09 08:04:14

Moha13

Nekem is volt ilyen! Én beírtam!

Mekkora a mai és a tegnapi hőd?
Moha13
2013-03-09 07:56:29

Most nekem is lenne kérdésem...
7kor szoktam hőmérni, erre van beállítva az ébresztőm, de ma már 6 körül felébredtem és nem tudtam sehogysem visszaaludni, csak feküdtem és gondolkodtam, megvártam a 7-et és mértem hőt. Viszont most nem tudom, hogy az is számít, hogy akkor mérjünk, amikor felébredünk, vagy csak az időpontnak kell egyeznie minden nap? Ha 1 órát ébren tölt az ember de persze nem megy sehová sem, nem takarózik ki, stb., az is módosítja már az alphőt?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!