Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tegnap és a mai nap folyamán teszteltem és mindkétszer pozitív lett :))) A Clearblue terhességi tesztjét használtam,ami eredményt mutat már a mensi előtti 4. naptól számítva. A mai eredményem nagyon erős pozitív. A segítségeteket szeretném kérni abban,hogy mit lehet tudni az első hetekben történő szeretkezésről? Mennyire veszélyes? lehet e egyáltalán? Köszönöm.
Moha13
2013-03-10 09:17:53
krisztina84
Továbbra is nagyon szép a görbéd...:)
Szerintem is korai volt még...bár, én is ilyen türelmetlen vagyok...ezért szereztem 10 db 10-es tesztet vateráról, hogy ha kb. 9. napon elkezdek tesztelni, azért maradjon pár a későbbi pozitívra is...:D
krisztina84
2013-03-09 20:30:01
Szia Betty 78,
Sajnos en sem birtam ki es teszteltem tegnap es persze negativ lett.Tudom meg nagyon korai,de nem birtam varni.En is bizakodok meg,nincs ekezetem,bocsi.
Moha13
2013-03-09 19:09:32
valaki1985
Köszi, én sem foglalkozom még vele, majd ovu körül lesz érdekes, ott már figyelni fogom. :)
Egyébként meg azért ilyen furi, mert most 25ezred pontosan rakta be az adatokat...mondjuk, nem értem, miért csinálja ezt, ha nem is lehet ilyen pontossággal beírni adatokat, tehát tök feleslegesen kaszabolja szét...
valaki1985
2013-03-09 18:51:58
Admin!
Köszi, már működik!
Moha13
Pé előtt normális ha hullámos! :D Nézd meg nekem milyen cikk-cakkos
Adminisztrátor
2013-03-09 18:30:48
proba, hogy most mar lehet-e grafikont csatolni, remelem igen.
Betty78
2013-03-09 18:27:51
Sziasztok!
A héten csak nem bírtam ki és teszteltem, negatív lett, de azért bizakodok még.
Tegnap és a mai nap folyamán teszteltem és mindkétszer pozitív lett :))) A Clearblue terhességi tesztjét használtam,ami eredményt mutat már a mensi előtti 4. naptól számítva. A mai eredményem nagyon erős pozitív. A segítségeteket szeretném kérni abban,hogy mit lehet tudni az első hetekben történő szeretkezésről? Mennyire veszélyes? lehet e egyáltalán? Köszönöm.