Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gratulálok kismama! :):):):):):):):):) (egyébként...nem is izgultam annyira, mert tudtam, hogy pozit fogsz tesztelni ma :))
Bernie77
2013-03-07 13:05:55
Sziasztok leirom az én történetemet ahogy megigértem. Már van két gyönyörü gyemekem igaz ők már nagyok a fiam 16 éves a lányom meg 11 éves. 2006-ban terhes lettem de sajnos 5 hetesen elvettéltem majd ki költöztünk külföldre és 2010-ben ujra megprobáltuk de sajnos nem sikerült megint mivel akkor nagyon rosszul lettem azt mondta a férjem pihenjünk az egézségem most fontosabb. Tavaly novemberben döntötük el hogy megprobáljuk igaz akkor nem mértem a hőmet és csak januárban találtam meg ezt az oldalt akkor mértem a hőmet és figyeltem a testem de február 6-án meg jött akkor döntötem ugy hogy veszek ovulácios tesztet és kiprobálom. Mivel itt nekem elöször február 20-át hozt ki én elkezdtem használni a tesztett 15-én és 18-án pozitiv lett a teszt és után lévő nap is harmad nap már negatív volt de mi minden nap szeretkeztünk és szeretkezés után 10 percig a lábamat felemeltem gyertya állásba és ugy maradtam ezt egy barátnőm mondta és neki bejött mondtam nem veszittek vele semmit és itt az eredmény. Röviden ennyi .Remélem segít valamit
Venuska
2013-03-07 12:59:43
Én valamilyen tudat alatti gondolattól vezérelve az előző menszim 2. napján kezdtem el vezetni a görbémet. Egyáltalán nem terveztük, bár a menszi után nem is vigyáztunk. Természetesen mindketten nagyon örülünk neki, csak a terveinket gyökerestől át kell gondolni. Kinnt élünk Svájban úgyhogy elég bonyorult lesz a dolog! Én is gratulálok a kismamáknak és drukkolok mindenkinek aki nagyon várja a második csíkot!
krisztina84
2013-03-07 12:49:23
Köszi kokosinko20,minden ok veled? Vannak már tünetek?
krisztina84
2013-03-07 12:47:59
Venuska,
Gratulálok!!!!!Pár napja vagyok itt a fórumon,lányok,és 4-en is teszteltetek pozitivat (valaki 1985,kokosinko20,bernie77 és most Venuska ez nagyon bátoritó) Valamiért nincsen hosszú i vagy nem találom örömömben,szóval nem is számit,a lényeg,hogy elindult a mandulaaa! Hátha mi is sorra kerülünk ebben a hónapban moha 13,zs1982 és mindenki aki vágyakozik a babócára!! :-)Drukk-drukk-drukk!
Bernie77
2013-03-07 12:46:02
Venuska Gratulálok:)
Hajnalk
2013-03-07 12:45:40
Gratulálok Venuska. Mennyi időt töltöttél itt ezen az oldalon,és pozítiv!?
kokosinko20
2013-03-07 12:27:29
Venuska gratulálok :)
valaki1985
2013-03-07 12:21:20
Gratulálok neked is! :D Igen, az ilyen szép egyenes görbe általában erre utal! :D
Gratulálok kismama! :):):):):):):):):)
(egyébként...nem is izgultam annyira, mert tudtam, hogy pozit fogsz tesztelni ma :))