Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom,pedig úgy drukkoltam,egyforma hosszú a ciklusunk.Na de új hónap új remény.
Pénteken én is negativat teszteltem,a hőm még nem esett,de nagyon kezdtem érezni már a mensi jeleit!
krisztina84
2013-03-12 09:42:10
Szia Moha,
Szerintem is a 06:30-kor mért hő az alaphőd.
Nem tudom miért ugrott föl 7-kor és utána ismét vissza.
Aggódásra semmi ok,szerintem.Lehet megüresedett az ágy és párod helyett saját magad melegitetted! :-) Csak viccelek.
De nálunk pld.ő mindig engem melegit,mert rendszerint jéghideg kezem-lábam esténként.Kivéve az utóbbi pár napot,a hőm még mindig fönnt van és remélem nagyon ott is marad!
Hüppi
2013-03-12 08:49:36
Sziasztok!
Én még új vagyok a csoportban! Nagyjából 1 éve próbálkozunk a párommal, már nagyon szeretnénk egy kisbabát :) Szeretném megmutatni nektek a görbémet! Nektek mi a véleményetek róla? Ez az első hőmérőzős hónapom :)
Moha13
2013-03-12 07:16:22
szerintetek gond, ha mától nem 7kor, hanem 6.30kor mérem majd a hőmet? Ma van a ciklusom 9. napja és 7-re van állítva az órám mérés miatt, de a férjem mindig 6.30kor indul munkába és akkor ébredek én is. MA megmértem 6.30kor a hőmet és 36,49 volt. Megpróbáltam visszaaludni, sikertelenül, de 7kor már 36,69-et mértem. Az előző adatot írtam be a grafikonba, mert az volt az alacsonyabb, tehát szerintem az inkább volt alaphő, mint a későbbi. Arról nem is beszélve, hogy most, amikor írok szintén megmértem és már megint 36,49, pedig már felültem és írok, tehát mozgok is...nem rétem, miért ugrál ennyire a hőm ilyen kis időszakon belül. Valakinek van ötlete?
Betty78
2013-03-11 22:27:13
Krisztina84
Remélem neked sikerül, drukkolok nagyon. Sajna nekem ma este megjött.:((
Moha13
2013-03-11 19:19:02
krisztina84
Hát, ezt nem tudom, a múltkor írta valaki, hogy csak néztek rá a patikában, hogy mit akar, amikor ilyet kért :D
Valamelyik patikában csak tudják majd, hogy miről van szó...:)
Én vateráról rendeltem, 80 Ft-ért darabját (10-et, mert tudom, hogy türelmetlen leszek, és sokat ellövök feleslegesen:D), és elsőbbségivel kértem, amint elutaltam a pénzt, másnap meg is érkezett. :)
sangria
2013-03-11 17:50:17
Gratulálok az új kismamának én is!
Elmesélitek a történeteteket, hogy sikerült?
Az én görbém teljesen megbolondult, 8. napja ovutesztelek, tegnapelőttig semmi, tegnap már majdnem pozitív volt, ma már elég halvány a csík, de ott van, szerintem most már abbahagyom, ez az első hónap, amikor vezetem, jól rástresszeltem gondolom, meg percre pontosan nem is tudom ugyanabban az időben mérni a hőmet mérni reggelente.
Én eddig 2-szer kíváncsiságból megmértem a hőmet lefekvés előtt, több mint fél fokkal volt alacsonyabb a reggelinél. Most is alacsonyabb 2 tizeddel, mint reggel fél 6-kor.
Néha úgy érzem, teljesen random értékeket generál, van, hogy 2-szer megmérem egymás után, és nem ugyanazt az értéket adja.
Az is lehet, hogy valami nagy baj van velem:-(
krisztina84
2013-03-11 17:34:50
Moha13,
Lehet nem fogom kibírni a hétvégét.A gyógyszertárban fogják tudni mi az a 10-es érzékenységū teszt?Az az igazság én még csak itt olvastam errōl.:-)
Moha13
2013-03-11 15:35:30
krisztina84
hétvégéire? juj, hát még csak hétfő van...
Mit szólnál a csütörtökhöz és a 10-es érzékenységű teszthez? :)
krisztina84
2013-03-11 11:39:00
kicsiila,
Igen,szerintem egy érzékeny már simán kimutatná,de nincs bátorságom még hozza...majd hétvégére összegyűjtöm...:-)
Sajnálom,pedig úgy drukkoltam,egyforma hosszú a ciklusunk.Na de új hónap új remény.
Pénteken én is negativat teszteltem,a hőm még nem esett,de nagyon kezdtem érezni már a mensi jeleit!