Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fogtunder 76,
őszinte részvétem édesapád miatt…tényleg nagyon szomorú, hogy az ember úgy kap, hogy valakit el kell engednie!!!
Zsófikám,
gratula a két csíkhoz, tudod, a halvány csík is csík ebben az esetben… :)
Moha13
2013-05-20 09:10:55
Zsófikám
Gratulálok! :)
Emerlány, Dmonalizi
Szépek a görbék, csak így tovább! :)
Moha13
2013-05-20 09:09:43
JÓ reggelt Lányok!
Mai görbe:
Dmonalizi
2013-05-20 08:48:39
Sziasztok.
Szépen emelkedik és átrakta végre az ovut bár most szerintem 4 nappal messzebb rakta.
emerlány
2013-05-20 08:32:28
Még mindig fent.. .;-)
fogtunder76
2013-05-20 08:26:07
Zsófikám
Szívből gratulálok :)))
Én is csak csendesen hogy el ne kiabáljuk egyikünknek se :)
Úgy látszik az E vitamin tényleg tud valamit...
Én naponta 20x bemegyek a mosdóba és megnézem a tesztem...tényleg ott van-e a 2 csík, vagy csak egy édes álom volt, el sem hiszem....
Zsófikám
2013-05-20 07:41:01
Sziasztok.....
nem is tudom mit írjak...
ugyanis elkiabálni nem akarok semmit...de ma reggelre megjelent a várva várt második csíkom ... ez a második napom, hogy késik .... de nekem soha nem szokott... :) ez a harmadik hónap próbálkozásunk.... csak nektek mondom el... mert ti nagyon a szívemhez nottetek... 3 hónapja kezdtelek titeket olvasni, és csak kétszer írtam a forumra.... Akinek sikerult a pozitív teszt, annak szívbol gratulálok... a tobbiekért továbbra is imádkozni fogok... és mindig itt leszek veletek...
Amit még szeretnék leírni, hogy homet nem vezettem.... csak a menzeszem napját jegyeztem és az egyuttléteket... meg amit éreztem... és nekem a dokim Femibiont ajánlotta, és azt szedem 3hónapja, a párom meg E vitamint 200...
Nagyon drukkolok mindenkinek... :) még jelentkezem ... :)
fogtunder76
2013-05-20 07:37:49
Kardvirág,
Tesztet 5 nappal azután csináltam hogy meg kellett volna jönnie. Sajnos történt egy nagy tragédia a családunkban és igazából meg is felejtkeztem foglalkozni azzal hogy mensizek-e vagy sem, illetve azt gondoltam hogy a nagy sokk miatt....
De úgy látszik sajnos tényleg igaz a mondás, az Úr egyik kezével elvesz és a másikkal ad...csak édesapám is megérhette volna hogy jön a 11. unokája :(
kardvirag
2013-05-19 21:19:09
Lenne egy kérdésem Fogtündér! Terhességi tesztet mikor csináltál?
Gratulálok Nektek!
Boldog babázást!