Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Ma esett a hőm, és továbbra is görcsöl a hasam de csak reggel, d.e.
ja és egy kis barnázás h semmi se legyen szép...
Szerintetek megfog jönni? 6napja késik...
LAdrienn
2013-07-03 09:00:56
plumeria
a palástfű teáról már hallottam én is de még nem próbáltam viszont olvastam valahol a spirulina alga termékenységre való pozitív hatásiról így azt kezdtem el szedni, a következő hónapban pedig már alig volt egy kis barnázásom
LAdrienn
2013-07-03 08:50:04
capri
én csak a 19 napon voltam és utána nem is rendelt vissza azóta eltelt 2,5 hónap szerintem a nyarat már megvárom aztán ha addig nem jönne össze akkor visszamegyek szeptemberben, hogy nézze meg újra
capri
2013-07-03 08:40:38
LAdrienn, köszi a választ!
Te 3. napin is voltál, vagy csak a 19. napin?
plumeria14
2013-07-03 08:38:19
LAdrienn,
nekem a barnázásban segített a palástfű tea, amit ovu után ittam a mensiig...bár nekem a progeszteronommal minden rendben van, ezért nem is értem, hogy mi okozta a barnázást.
LAdrienn
2013-07-03 08:36:48
plumeria
kiírta, hogy az ovulációm utáni 13. napon csinálhatok már tesztet ami ma van
LAdrienn
2013-07-03 08:35:16
capri
nekem is luteális fázisban voltak gondjaim szinte már egy héttel a mensi előtt barnáztam elég rendesen az orvosom elküldött hormonlaborra bár arra nem igazán figyelt, hogy konkrétan hányadik ciklusnapon menjek így a 19-en voltam kiderült, hogy a progeszteron szintem az alsó értékhatár alatt van az okozza a problémát. Nekem egyenlőre csak egészséges életmódot és mozgást írt elő illetve egy hónap méregtelenítést amihez kaptam egy teakeveréket, hogy milyen gyógynövényekből állt nem tudom sajnos mert semmi nem volt rajta.
plumeria14
2013-07-03 08:30:37
Húúú lányok, milyen aktívak voltatok ma reggel…alig bírlak visszaolvasni benneteket :)
advisory
Na, mennyit mértél ma?
veroni07
Az ovu tesztet délután érdemes csinálni, mert akkora legmagasabb az LH szint…szerintem felesleges naponta kétszer is nézni, mert a délutáni úgy is kimutatja. Szerintem az ovud 1-2 nap múlva lesz, úgyhogy az időzítés jó.
jarókriszta
Szép, egyenletes a görbéd!
Moha13
Ez tényleg nem semmi…olyan, mintha beállt volna a hőmérőd 36,5-re. Na most akkor mi lesz? Csökken még ovu előtt vagy egyből elkezd majd emelkedni?
Zsuzsett
Gratula! Mutatsz nekünk görbét?
LAdrienn
Neked is mindig ilyen hosszú a luteálisod? Nagyon szép a görbéd! Lehet, hogy valóban korai volt még a teszt, várj néhány napot és ismételd meg! Aalatt pontosan mit értesz, hogy „a rendszer szerint ma tesztelhettem”?
Én tovább hullámzok:
capri
2013-07-03 08:25:47
Sziasztok!
Látom többen is már a célegyenesben... :-) Megy a drukk mindenkinek! :-)
Kérdésem lenne: Nagy nehezen szereztem beutalót hormonsorra (az orvos azt mondta, abból sem fogunk sokat megtudni, ha van peteérés...), holnap tudok menni vérvételre, ami a 4. nap. Az jó még? A köv. ciklusban pont nyaralni fogunk mensi idején, két hónapot pedig nem szeretnék várni. Illetve ez a beutaló (csak este fogom megkapni) a 21. napi vérvételre is érvényes? Vagy arra automatikusan kapok egy második beutalót? A 21. nap nálam pont vasárnapra esik. Akkor mikor kell menni? A peteéréshez képest mikor? Nálam - szerintem - a luteálisban van a gond (elég rövid + vérezgetés, barnázás), emiatt a második vérvétel talán még fontosabb...
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de az orvoshoz soron kívül bemegyek a beutalóért, és nem akarom a többi várakozót nagyon feltartani... :-)
Ma esett a hőm, és továbbra is görcsöl a hasam de csak reggel, d.e.
ja és egy kis barnázás h semmi se legyen szép...
Szerintetek megfog jönni? 6napja késik...