Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jarókriszta
2013-07-03 18:13:22

veroni07,nekem is ovu napján volt pozitiv a teszt.
tomka
2013-07-03 17:29:09

Sziasztok lányok,

bár csak ritkán szólok hozzá, de rendszeresen olvaslak titeket, most viszont felmerült egy kérdésem.

Nyolc hónapja próbálkozunk a babával, már voltam kivizsgálásokon, és kiderült, hogy magas a prolaktin szintem, erre szedek másfél hónapja bromocriptint, egyébként mindent a szokásos módon csinálok. A ciklusaim 28-30 naposak szoktak lenni, viszont ma - mintegy derült égből - a ciklusom 17.(!) napján megjött a vérzésem. Szerintetek mi lehet az oka? (Felteszem ha nem fordul elő többet, akkor nem kell vele különösebben foglalkozni, de azért kíváncsi lennék, mégis mi a fene ez már megint...?)

Grafikont nem tudok csatolni, mert 8 havi hőmérőzés után ebben a hónapban betelt a pohár, és úgy döntöttem a nyáron pihentetem a méregetést. Persze ez is tipikus...

Előre is köszönöm a válaszokat, észrevételeket.
plumeria14
2013-07-03 16:42:40

veroni07,
teljesen jogos a kérdés és igen, lehet :) Én is azt olvastam mindenhol, hogy a teszt előre mutatja az ovut...ez csak részben igaz, mivel eltelik egy kis idő, mire a vérből a vizeletbe jut, úgyhogy simán lehet...ráadásul nekem az elmúlt 7 hónapban 5x is akkorra tette be az ovu a rendszer, amikor a teszt pozi volt.
veroni07
2013-07-03 16:31:16

Sziasztok csajok.a kérdésem/ ovu napjàn az ovuteszt lehet pozitív? Van ahol azt irjak előtte 1-2 nap.van ahol mivel vizeletbol mèri később mutatja...mi az igazság???
plumeria14
2013-07-03 15:43:51

Moha13,
én krémesnek írnám be...szerintem már ez is termékeny (úgyhogy mindent bele!), de a tojcsis a legtermékenyebb típusú nyák.
Moha13
2013-07-03 15:05:12

Sziasztok

Nincs most időm végigolvasni a dolgokat és válaszolni, csak gyorsan kérdezek...
Képzeljétek, ovu előtt állok, és ma ilyen fehér, mintha krémes lenne, de közben nyúlik is...akkor ez most krémes vagy tojcsis? Mert eddig nekem a tojcsis szép áttetsző volt...ez most mi? Minek írjam be?
Itt tartok
plumeria14
2013-07-03 13:44:10

Mirmite
Sajnálom, de remélem, hogy a gyógyszercsere meghozza majd a várva-várt babát…Érdemes lenne a gyógyszer kiürülését meggyorsítani egy kis májtisztító teával…. Élvezzétek akkor ki a nyarat, ne agyaljatok semmin!
Mirmite
2013-07-03 13:29:03

plumeria14

Már nem aktuális a teszt,egyébként is vártam volna még egy hetet:)
Mindenféle előjel nélkül meglepett a mensi az előbb:(
A hő alapján tudtam is,kezdődhet a következő ciklus.
Voltunk orvosnál közben és lecserélték a férjem gyógyszerét amit a betegségére szed mert átmeneti meddőséget okozhat.
Kb 2-3 hónap alatt tisztul ki úgyhogy egyenlőre várunk minden mással.Ebben az évben biztos,aztán majd januárba tovább gondoljuk mi is meg az orvos is:)
plumeria14
2013-07-03 12:50:51

capri,
akkor neked te sem szerettél bele :)
capri
2013-07-03 11:58:17

plumeria, hú, a lassúságot ne is említsd! Azt hittem, megőszülök, mire elmentett egy-egy adatot... És akkor a többi nyűgömet nem is írtam (állandóan újra be kell állítanom, hogy mikor kelek reggel, és hogy ne módosítsa a mért értéket, ha kicsit korábban vagy később mérek).

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!