Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jarókriszta
2013-07-03 06:26:29

Sziasztok én ma igy állok.
Robrta
2013-07-03 06:22:28

Luteális hullámzás?
nekem ilyenkor 37.2 37.3 szokott lenni és most én is hullámzok :-)
jó reggelt csajok
advisory
2013-07-03 06:11:27

veroni
Az ovu tesztet én úgy tudom, este vagy késő délután érdemes elvégezni. Reggel még lehet, h koncentráltabb az Lh.

Nekem 1 tizedes ugrálás van...:S
veroni07
2013-07-03 05:54:19

Clearblueval tesztelek.
veroni07
2013-07-03 05:51:56

Jó reggelt mindenkinek! Tegnap reggel még negatív ovuteszt- este màr pozitiv ês ma reggel is pozi! Tegnap este együtt voltunk a pàrommal:) .a grafikon későbbre rakta az ovumat. Szerintetek? Remelem megfelelő volt az időzités:) bàr a múlt hóban 2nappal kesőbb volt ovum. Szép napot.pozitív teszteket:)!!!
advisory
2013-07-02 22:45:33

pluméria
De lehet az is...sok minden lehet..
csak olyan jó kedvvel indultam neki a hónapnak...és most van vmi kis eltérés az enyém, és a "tökéletes" görbék között...és egyből a legrosszabbra gondolok én is...ez az én butaságom:):/
ez a 2. olyan hónapom amikor végig tudok mérni, az előző hónap ennél is gázabb volt:D 3 emelkedés-csökkenés volt benne...
de igazad van..meglátjuk mi lesz a kövi napokban:)
a remény hal meg utoljára;)
jóéjt:)
plumeria14
2013-07-02 22:33:49

Adry03
Bíztató ez a kis emelkedés!

advisory
Korábban nem tapasztaltál ilyet? Az igazat megvallva nem igazán tudom, hogy mi lehet a hátterében, de lehet, hogy szimplán ez a hónap más mint a többi. Az én görbém is fura most, sokkal jobban hullámzok a luteálisban, mint eddig…izgat engem is a dolog, de szerintem nem tudjuk megoldani a rejtélyt…hátha néhány napon belül rendeződik a dolog….nem lehet az, hogy mondjuk most többet dolgozol és emiatt stresszesebb vagy?
advisory
2013-07-02 22:19:05

Sziasztok:)

Huhh...idáig melóztam...:/
pluméria
igen, arra gondoltam,mert olyan klasszul elindult felfele...aztán meg paff...ezt a progoszteron-hiány okozhatja esetleg?
az orvost nem nagyon hozza lázba a hőgörbe..:S
múltkor is vittem, mutattam, ránézett, rábökött majd visszaadta...

Robrta
Nem:) a lázmérő új:)
azzal nem lehet gond.De látod arra nem is gondoltam, mondjuk nekünk itt kicsit másabb a klíma, de a fűtés, hol megy..hol nem.

Moha
Nem semmi a görbéd:)
lehet nyomatékosabban az orra alá dugom, de a kövi randiig legalább 2 hetem van.

Adry03
2013-07-02 22:01:02

Sziasztok !

Húú vagytok 1 páran akinek most nagyon kell a drukk. Remélem ebben a hónapban lesz pár pozitív tesz.

Részemről emelkedtem kicsit. De semmi beleélés, mert még van jó pár nap hátra.

Vivien1024
2013-07-02 16:50:29

Mirmite,
ebből még bármi lehet! :) Szorítok Neked! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!