Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Végül is így is lehet nézni. De tudod, hogy én nem tesztelek csak min. 5-6 napos késés után. Úgy hogy ez nálam még odébb van. Még teszt sincs itthon. Majd, ha esetleg kelleni fog veszek. Addig fölösleges. Hála leszek még szabin is. Pihenés nemigen lesz, mert ilyenkor csinálom meg az éves nagy takarítást. Jó kis figyelem elterelés :))
plumeria14
2013-07-22 21:47:06
Adry03,
ha korábban volt az ovud, akkor tesztelni is korábban lehet majd ;)
Adry03
2013-07-22 21:37:56
Sziasztok !
Plumeria
Reméjük neked az egyenes jön be.
Mirmite neked + a "hullámvasút".
Moha, Adrienn
Sajnos, mindig lesznek ilyen hónapok. Hol könnyebben viseli az ember lánya, hol + nehezebben. Persze ez idővel javulni fog, mert egyre kevesebbx fogtok ennyire letörni. Viszont ezzel egyenesen arányosan nő az olyan hónapok száma mikor rántotok 1-et a vállatokon és már tovább is léptek. Javaslok 1-2 hobbit vagy sportot. Esetleg mind kettőt. Nagyon sokat tud segíteni ilyenkor.
Részemről kicsit csökkentem. Elég korán volt most az ovu. Szépen mutatta a hő és a nyák is. Ráadásul most még éreztem is. Reméljük az időzítés is jó volt. :) Na, majd kiderül. Most is jól jönnek az elfoglaltságok és a figyelem elterelés. Már csak 1 kis türelem kell és kész. Húú, de könnyű ezt mondani. :)
plumeria14
2013-07-22 17:47:55
adrienn128
Maradj továbbra is pozitív, a hozzáállás sokat jelent! Nekem is volt 1-2 olyan hónap, ami abszolút kilógott a sorból, de ez még nem azt jelenti, hogy minden örökre megváltozott…Koncentrálja arra, hogy most jó hosszú lesz a luteálisod! Mivel mindegyik módszer valamilyen módon beleavatkozik a ciklusodba, ezért én azt javaslom, hogy válassz ki egyet és azt próbáld ki. Lehet,hogy utána már nem is kell majd a többivel kísérletezned…ahogy visszaolvastam, az Aviva kiesett, így már csak kettő közül kell döntened.
Moha13
Kíváncsi vagyok, hogy ez a görbéd mennyire lesz egyenes…ahogy írtad, most én is jól beálltam! Próbáld meg elterelni ezeket a gondolatokat, ha érzed, hogy stresszelni kezdesz, akkor gondolj valami másra…túl kell lépni azon a tényen, hogy megjött…próbálj meg ellazulni az akciózás előtt!
Mirmite
Kitartás! Nekem is volt olyan hónap (múltkor), amikor sokkal többet hullámzott a megszokottnál…ez szerintem nem jelent semmit,mert eddig hullámossal és szép egyenessel is megjött…nagyon kíváncsi leszek, hogy ha egyszer (remélem hamarosan) pozitívat tesztelek, akkor a görbe hogyan fog kinézni.
capri
Szerintem se egyértelmű a 15. nap, simán lehetett a 12. is. Ahhoz tudsz esetleg viszonyítani, hogy korábban általában hányadik napon volt. Olyan rossz, hogy a rendszer még mindig nem jelöli be a coverline-t, holott tavaszra ígérték….
KatkaManó
Megy a drukk!
lujza01
2013-07-22 10:41:01
Sziasztok!
Mindenkinek megy a drukk, nagyon szorítok! :) Én ma reggelre ki voltam "hűlve", bár igen rosszul aludtam, és korábban is keltem, mert paprikát szedtünk. :( Nem baj, ez még csak az első hónap.. :)
A tornához, sajna nézegettem a neten és erre mi felénk sincs Aviva torna, pedig olyan jó lenne, de Pest sajna majd 2 óra hossza busszal...:( pedig olyan jó lenne. :( És íme a mai:
adrienn128
2013-07-22 10:37:57
És persze köszi szépen :)
adrienn128
2013-07-22 10:11:05
Capri, sajnos ahogy jelenleg látom, nem tudnám megoldani, nálunk otthon kicsiny városomban nincsen. Bejárós dolgozó vagyok, napi 2 órát buszozok így is, így máshova elutazni még ezen felül tanfolyamra már túl sok lenne, főleg család mellett. (Ahol dolgozom, ott sem tudnék elmenni, mert akkor hazamenni nem tudok :( Talán ha bejön, hogy munka miatt máshova költözünk, akkor talán, de ez még egyelőre bizonytalan.
capri
2013-07-22 10:05:34
Adrienn, még az Avivához:
Nem tudsz elmenni órára? Fél napos tanfolyam, kb. 5-8 ezer forint, viszont nagy segítség, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat. A könyvben van, ami elég nehezen érthető.
(A könyv egy része elérhető a neten. A 18 alapgyakorlat benne van.)
capri
2013-07-22 10:03:04
Adrienn, remélem, tényleg jó példa leszek! ;-)
A barátcserjén én már túl vagyok. Február közepétől szedtem három hónapig. Ugyanakkor kezdtem mérni a hőmet is, és az első 2 vagy 3 hónapban valószínűleg csak 9 napos volt a luteálisom, szóval lehet, hogy a plusz 2 napot a barátcserjének köszönhetem...
Barátcserje + méhpempő + Aviva lehet, hogy már kicsit sok lenne együtt, nem? Nehogy több kár legyen, mint haszon.
KatkaManó
2013-07-22 09:58:29
Dia1984 nagyon köszi :)
Moha13 igazából holnap nem várom de ebben a hónapban korán volt ovum szóval már lehet késik.
De nem merek tesztelni fèlek a csalódástól :( meg olyan érzésem van hogy mindjárt megjön.
A baj hogy ilyenkor hajlamosal vagyunk mindenféle tünetet bebeszélni....
Végül is így is lehet nézni. De tudod, hogy én nem tesztelek csak min. 5-6 napos késés után. Úgy hogy ez nálam még odébb van. Még teszt sincs itthon. Majd, ha esetleg kelleni fog veszek. Addig fölösleges. Hála leszek még szabin is. Pihenés nemigen lesz, mert ilyenkor csinálom meg az éves nagy takarítást. Jó kis figyelem elterelés :))