Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
LAdrienn
2013-08-30 08:33:08

Jó reggelt lányok! Teljes tanácstalanság fogott el ma reggel elkezdtem barnázni de olyan szinten, hogy ebből pár óra alatt tuti rendes vérzés lesz. Viszont még csak a 22.ck-n vagyok és múlt vasárnap volt elvileg pé-m.Nem értem jó esetben is csak jövőhét vasárnap kellene megjönnie. Szerintem ez nagyon korai 6.dpo-n mit gondoltok mi lehet az oka? Annyira csalódott vagyok pont ma indulunk nyaralni gondosan utánaszámoltam , hogy mikor biztos, nem lesz erre tessék...:-(
MRitu
2013-08-30 08:09:21

napsugar24

Aranyos vagy, nem is keseredem..fura, most hogy ezek kiderültek, leszállt a teher a lelkemről, hogy mániákusan elemezzem a ciklusom, vagy görcsöljek rajta..

hisztismirtille
ezt a HRI-Vitaliont én is olvastam, gondoltam ha elfogy a maca vibe, veszek ilyet hogy kipróbáljuk, ha jól láttam gyógyszertárba is van.Mondták ne váltogassak a vitaminok közt, mert ha siker lesz nem tudom mitől..de kit is érdekel akkor már..:))
Moha13
2013-08-30 08:01:57

plumeria14
Az elmúlt 4 ciklusban 3szor 14-én volt ovum, egyszer meg 12-én, de az az a ciklus volt, amikor elkezdtem málnalevélteát inni és előrehozta (olvastam neten, hogy tud ilyet csinálni).
Szóval most két nappal lett később.
plumeria14
2013-08-30 07:57:16

Moha13,
a görbéd kezdi felvenni a rád jellemző mintázatot :) Mennyivel volt most később az ovud?
capri
2013-08-30 07:42:13

Jó reggelt!
Moha, mára már nem maradt kérdés. :-)
Dia, neked nem lehetett ovud 3 napja?
Nekem most kicsit lenyugodott a hőm.
Moha13
2013-08-30 07:36:25

Jó reggelt!
Én így:
Dia1984
2013-08-30 07:08:00

Jó reggelt!

Hogy alakulnak a mai görbék?
Nálam semmi változás. :(
hisztismirtille
2013-08-29 21:19:37

Sziasztok!

capri , Mirmite Nagyon köszönöm a Drukkot :) Remélem nem lesz hiába való :)

MRitu
Mi is ebben a cipőben járunk. Párom tesójánál is ez volt a helyzet, de ma már 2 szép gyerkőccel élik az életüket :) És ez elméletileg a HRI-Vitalion étrend kiegészítőnek köszönhető. Sógorom elkezdte szedni és 2 hónap múlva már a pozit is teszteltek :)

Remélem nálunk sem kell sokat várni már...

Mindenkinek sok kitartást kívánok!!
plumeria14
2013-08-29 21:18:23

Adry03,
sajnálom :( Én ma jelentkeztem be dokihoz, szeptember 9-re kaptam időpontot és akkor átbeszéljük a lehetőségeket, mert nincs megállás...nem tehetem...nem adom el, hanem küzdök!
Adry03
2013-08-29 19:24:35

Sziasztok !

Plumeria

Sajnálom és én is beállok a sorba. Úgy hogy a következő hónapot fej-fej mellett csináljuk. :))

Moha

Szerintem az az összebújás még ma este is jó lesz. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!