Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dia1984! Majd ha késik pár napot,semmi terhességre utaló jel nincs,nem bízok én ebbe a görbében,nem élem bele magam :/
Dia1984
2013-08-31 07:57:03
Ez lemaradt:
Dia1984
2013-08-31 07:56:27
Jó reggelt Mindenkinek!
Encii, szerintem egészen bíztató az a görbe! Mikorra terveztél tesztelést?
Nálam még mindig nincs változás, görbe helyett lassan már én is egyenest húzok. :)
Adry03
2013-08-30 21:34:16
Sziasztok !
Kira
Szívből sajnálom ! Az előttem "szólok" mindent leírtak. Sajnos, ebben a helyzetben nincsenek jó szavak ami ezt a fájdalmat enyhíteni tudnák. Az idő majd segíteni fog. Pihen és regenerálódj ! Most az a legfontosabb.
szamba
2013-08-30 18:08:55
Kira84!Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett élned ezt a szörnyű dolgot,sajnos én is átestem rajta 9 hetes volt a kisbabám,és még mindig nagyon hiányzik.Fel a fejjel azt mondják rossz után jöhet valami jó is!
Kira84
2013-08-30 17:57:03
Köszönöm lányok a sok kedves szót,nagyon jól esik a vígasztalás.Most még abban a stádiumban vagyok hogy nem nagyon tudok róla beszélni mert mindig rám jön a sírás,borzasztó volt a műtét után ahogy felébredtem és magamhoz tértem,pont a szobám alatt volt az a vizsgáló ahol a babák szívhangját vizsgálták és ahogy meghallottam a pici szív veréseket folyton sírtam.Most már egy kicsit jobban vagyok ki is irattam magam egy pár nap beteg állományra azt mondták pihenjek egy pár napot,úgy is lesz.Remélem a 3 .hónap után már sikeresebb lesz a baba projekt.Ja és még valami sajnos a legtöbb doki nem kérdezi a vércsoportot jó ha ti mondjátok mert nekem is csak a tegnap nappal közölte a dokim aki műtött hogy már réges régen kapnom kellet volna ellen anyagot mivel a vércsoportom.."A" Rh negatív .Remélem csak ennyi kell és majd megint lesz baba..Minden jót nektek és kitartás lányok....
Encii
2013-08-30 17:22:41
Na hát kiváncsi leszek mi fog ebből kisűlni,3-dika körülre nem várom ..... Vélemény lànyok ?
plumeria14
2013-08-30 15:29:30
Kira84
Borzasztóan sajnálom, ami veled történt…esküszöm, először megörültem, amikor elkezdtem olvasni a hozzászólásodat, de aztán hamar az arcomra fagyott a mosoly, amikor megírtad, hogy elment a baba és műtét lett a vége. Remélem sikerült lelkileg feldolgoznod ezt ami történt, hogy utána a 3 hónap elteltével újra folytathassátok a projektet. A doki mondott neked már milyen jó tanácsot vagy csak azt kérte, hogy 3 hónap szünet legyen. Nekem is negatív a vércsoportom és olvastam a vércsoport összeférhetetlenségről, erre rá is akarok majd kérdezni a dokimnál, ha megyek hozzá. Vigyázz magadra!
jniki82
2013-08-30 14:40:50
Kira, annyira sajnálom!!Mikor olvastam hírtelem megörűltem neked, de a végére teljesen elszomorodtam!!Pihenny sokat
NewHope
2013-08-30 14:32:10
Kira, sajnálom - én is átéltem ez júliusban és szörnyű... tudnék mindenféle okosságot mondani de az úgysem vigasztalja ilyenkor az embert. Meg kell gyászolni, el kell engedni - majd ha kész vagy rá.
Pihenj sokat, kapcsolódj ki, igyál finom borokat vagy amit szeretsz mert utána úgysem lehet majd - és a legfontosabb hogy gyere vissza várunk :) Remélem mire jössz már pozitiv példát is tudok neked mutatni hogy egy missed ab sem a világ vége és gyorsan jöhet utána egy tökéletes, egészséges baba. Igyekszem, most már a te kedvedért is ;)