Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szívből sajnálom. Ilyenkor nincsenek vigasztaló szavak. Majd az idő segíteni fog. A műtéttel is biztos minden rendben lesz. Aztán megint lehet próbálkozni. Ha már 1x sikerült újra fog.
Mirmite
2013-08-31 20:51:54
Dzsudzsa
Nagyon sajnálom a történteket:(
Szorítunk Neked hogy minden rendben legyen a műtétnél!
Kívánom hogy hamar rendbe gyere fizikailag és lelkileg is!
Mi itt vagyunk és meghallagatunk,nyugodtan írd ki magadból hátha jót tesz!
Szilvia1980
2013-08-31 20:27:31
Dzsudzsa: Oszinten sajnalom:(:( Szoritok, hogy minden renddben legyen veled:(
Dzsudzsa
2013-08-31 19:28:10
Sziasztok Lányok!
Az a szomorú helyzet, hogy rövidesen én is visszatérek hozzátok. Tegnap, 9 hetesen nem volt szívhang. Hétfőn műtenek. Kérlek benneteket szurkoljatok, mert nagyon tartok a műtéttől. Inkább attól, hogy minden rendben menjen, és mihamarabb próbálkozhassunk újra.
Majd jelentkezem!
Bocsánat a lehangoló hozzászólás miatt.
Nokeni
2013-08-31 18:35:19
Sziasztok!
Egy másik oldaltól kaptam ma egy figyelmeztető emailt, hogy holnap ovu napom lesz! (ezen oldal szerint csak jövőhét szombaton...)
Reggel a mikroszkóp nem mutatott semmit de egész nap tiszta "zakkant" voltam mint a mensi előtti napon.
Most délután kíváncsiságból csináltam egy ovu tesztet (most először életemben)de negatív lett!
Csak nem hagyott nyugodni a dolog és újra raktam nyálmintát a mikroszkópra, megnéztem és tiszta páfrány volt!!
Szerintetek???
Ez a görbém:
Szilvia1980
2013-08-31 17:17:31
Sziasztok Lányok!
Kíra: Nagyon sajnálom :(:(
Moha13
2013-08-31 16:24:05
Kitartás tesztelés előtt állók! :)
Én ma így, bár ez még annyira nem érdekes...csak gondoltam, jelentkezem...:)
maximail
2013-08-31 11:00:47
Kira!
Nagyon sajnálom!! :-(
hisztismirtille
2013-08-31 10:33:47
Sziasztok!
Hát én ma így állok, tegnap vettem tesztet de asszem nem lesz ebben a hónapban sem szükség rá! Ugyan érezni nem érzek semmit, de a görbe számomra nem biztató :(
Na nem baj majd a következő hónapban
Üdv mindenkinek
capri
2013-08-31 09:45:38
Kira84, nagyon sajnálom... :-((( Kitartást kívánok nektek! Három hónap múlva pedig várunk vissza!
Szívből sajnálom. Ilyenkor nincsenek vigasztaló szavak. Majd az idő segíteni fog. A műtéttel is biztos minden rendben lesz. Aztán megint lehet próbálkozni. Ha már 1x sikerült újra fog.