Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dzsudzsa,
örülök, hogy minden rendben met, most vigyázz magadra, pihenj és várunk vissza.
Azt hiszem nekem pedig megvolt az ovum, de sajna csak a hőre hagyatkozhatom, mert nem csináltam ovu tesztet.Nem igazán tapasztaltam erősebb váladékot.Hát remélem sikerűlt, tegnap is együtt voltunk!
Moha13
2013-09-03 08:54:47
Nokeni
Előfizető vagy? Mert ha nem, akkor mindegy mi van az előző hónapban, mindig középre fogja berakni, népességi átlag alapján.
Ha előző hónapban is korábban volt, szerintem nagy az esélye, hogy Neked mindig korábban van ovud.
Egyébként meg ha minden nap együtt vagytok, úgyis mindegy, mikor van ovu...próbálj lazítani, Ti mindent megtesztek, bárhol is lesz az az ovu, remélhetőleg mindig lesznek friss katonák a közelben...:D
Nokeni
2013-09-03 08:48:04
Szia Moha!
Köszönöm a biztató szavakat :-)
A mikroszkóp eddig tiszta páfrány volt, e szerit akkor most volt peteérésem... vagy rosszul tudom??
Tudom, hogy a gép hétvégére írja az ovut de
az elöző ciklusomban(előszőr akkor is a 14.-ik napra rakta) is a 9.-ik napon volt!
Hát nem bizzuk a véletlenre, minden nap eggyüt vagyunk Apával :-)
Csatolom az előző görbét:
capri
2013-09-03 08:45:15
Nokeni,
én nem ismerem ezt az ovus mikroszkópot, sőt a pisilős ovutesztet sem. :-) De többen is írták, hogy nem igazán jött be nekik a mikroszkóp. (Persze volt olyan is, akinek meg igen.)
Próbálj ezen nem idegeskedni! És hajrá, ma még legyetek együtt, ha megoldható. :-)
Moha13
2013-09-03 08:40:33
Nokeni
De hát...minden rendben! HA az ovuteszt pozitív, akkor 1-2 napon belül várható az ovuláció. :)
Nekem ebben a ciklusban úgy volt, hogy gyönyörű erős pozitív lett az ovuteszt délelőtt és délután is, de másnap még nem emelkedés jött, hanem egy kis leesés, és csak másnap jött az emelkedés.
remélem, tegnap sikerült együttlenni...és szorítok, hogy ma is összejöjjön...és még a holnap is jó lenne szerintem. :)
Nokeni
2013-09-03 08:37:00
Sziasztok!
Már eljesen össze vagyok zavarodva :-(
Napok óta minden este tiszta páfrány a mikroszkópom, tegnap már reggel is az volt...ma reggelre viszont semmi!
Ovu teszt tegnap lett pozitív
A hőm 3 napja nem mozdul :-(
Szerintetek???
capri
2013-09-03 08:10:14
Sziasztok!
Dzsudzsa, örülök, hogy rendben volt és a körülményekhez képest jól vagy! Várunk vissza mielőbb!
Pixibaba, nagyon szép és biztató a görbéd. :-)
Lina, üdv itt! Szép a görbéd! :-) Én avivázok, már 4 hónapja... Igaz, augusztusban nem sokat csináltam. Egyelőre nem számolhatok be pozitív eredményről. :-( Én ajánlom, hogy mielőtt elkezdenél otthon tornázni, vegyél részt a tanfolyamon (fél nap, kb. 7-8 ezer forint). Már elég sok helyen elérhető az országban. A könyv alapján sok minden nem igazán egyértelmű, és fontos, hogy jól csináld a gyakorlatokat.
KatkaManó, Moha, kitartás a várakozáshoz! :-)
Dia, érdekes, hogy még mindig nem tette át az ovudat... Bár gondolom a 6. napi magasabb hő lehet az oka. Neked is kitartást a következő napokhoz! :-)
Én nem tudom, hol tartok...
Dia1984
2013-09-03 08:03:34
Sziasztok Lányok!
Lina
Üdv a csapatban! :) Mikorra nem várod? Lassan talán tesztelhetsz is!
KatkaManó, Moha
Szépen alakulnak a görbék! Reméljük, hogy a végeredmény is a lehető legjobb lesz!
Dzsudzsa
Örülök, hogy minden jól ment tegnap! Pihengess sokat, mielőbbi gyógyulást! És persze várunk vissza!
Az én "görbém" kezd kicsit unalmas lenni.
Moha13
2013-09-03 07:38:56
plumeria14
Igen, kezd valahogy kinézni, de már nem nagyon érdekel, csak a végeredmény. :)
Neked mindig csak 2 nap a mensid?
plumeria14
2013-09-03 07:21:59
Lina1005
Ígéretes a görbe, akár már tesztelhetnél is. Érdekes, hogy a te grafikonod nem jelzi a nemvártat pirossal.
KatkaManó
Szép szabályos görbe!
Moha13
Ez kezd egyre szebb lenni :)
Én még minden előtt, vasárnapra saccolom az ovumat:
Dzsudzsa,
örülök, hogy minden rendben met, most vigyázz magadra, pihenj és várunk vissza.
Azt hiszem nekem pedig megvolt az ovum, de sajna csak a hőre hagyatkozhatom, mert nem csináltam ovu tesztet.Nem igazán tapasztaltam erősebb váladékot.Hát remélem sikerűlt, tegnap is együtt voltunk!