Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-09-04 06:40:44

Ma...
Adry03
2013-09-03 22:36:08

plumeria

Remélem valamelyikünknek (de legjobb lenne mindkettőnknek) végre összejön.
plumeria14
2013-09-03 22:27:40

Adry03,
újra együtt haladunk, remélem ez a hónap tartogat számunkra valami nagyon jót :)
Adry03
2013-09-03 22:09:30

Sziasztok !

Én is még minden előtt.
plumeria14
2013-09-03 21:10:52

Lina1005,
az orvosodnak el kellett volna mondania, hogy mikor kell menned a vérvételre, nekem mondjuk rá volt írva a beutalóra, mert nem az sztk-ban vették le. Az első a 3-5. napon van, a második pedig a ciklus 21-25. napja között, attól függően, hogy hány naposa a ciklusaid. Ha rövidebb, akkor érdemesebb a 3. és a 21. napon, ha pedig hosszabb, akkor az 5. és a 25. napon; de persze ezt az is befolyásolja, hogy milyen napra esik, mert hétvégén ez nem lehetséges. Mindkét vérvétel alkalmával más hormonokat néznek. Remélem tudtam neked segíteni!
KatkaManó
2013-09-03 19:47:29

Moha valóban csak pár nappal jársz előttem :)
De szerintem se ott volt ovud de mindegy a végeredmény számít :)
KatkaManó
2013-09-03 19:46:35

Moha valóban csak pár nappal jársz előttem :)
De szerintem se ott volt ovud de mindegy a végeredmény számít :)
capri
2013-09-03 14:33:52

Lina,
értem, akkor ha gondolod, próbálkozzál az Avivával, és ha lesz tanfolyam, szerintem azért menjél el rá. :-) Én hetente kétszer csináltam, de mensi alatt is, ha úgy jött ki (mondjuk én soha nem hagytam ki az edzést sem a mensi miatt, nem volt problémám vele).
Milyen hormonszinteket nézet a dokid? Van, amit a ciklus 3. napján kell nézni, az meg ahogy írod, ma van. Holnap esetleg még beleférhet. És van olyan (progeszteron), amit meg ovuláció utáni 7. napon kell nézni.
Lina1005
2013-09-03 14:08:45

Plumeria,
Ez volt az elso teljes ciklusom, csak 25 napig tartott es aztan megerkezett a nemvart es most a kovetkezo gorbe elso napjait taposom mar, ezert nem jelezte a piros napot a vegen.

Capri,
A lany aki a kozelben tanit avivat nemreg szult es szeptember elott nem lesz tanfolyam, addig azt javasolta kicsit nezegessem es probaljam tanulni magamtol. A konyv azt irja, ha ovulacio serkentese a cel, a nemvart 3. napjan celszeru kezdeni - nos, ez ma lesz.

Moha13,
Lehet, hogy igazad van es nem is lenne szukseg az avivara, de mi mar kicsit veterankorban vagyunk (en 41 multam, az apajelolt 47), 6 honapja nem vedekezunk es eddig nem tortent semmi. Eddig mas varosban laktunk es hetvegenkent votunk csak egyutt, lehet hogy csak ez az ok, de teny hogy az elmult 6 honapban lerovidult az eleinte 30, majd 28 napos ciklusom, ami egy kicsit aggaszto (ez mar a veg kezdete volna?). Az elmult honapban ugy tunik volt ovum de nem voltunk egy helyen a jo idoben, szoval a nagy probalkozas most kezdodik csak igazan es szeretnek a legjobb eselyekkel vagni neki.

Lanyok, a dokim elkuldott hormon szint tesztelo vevetelre, tudja valaki mikor (a ciklus melyik feleben) erdemes menni?

Jo ovulalast , bébigyartast ma is mindenkinek.
Nokeni
2013-09-03 09:00:44

Szia Capri!

Neked is köszi a biztatást :-)
Túl sokat én sem értek egyik eszközhöz sem de mivel a múlt hónap nem hozott eredményt (akkor csak a hőmre hagyatkoztam), így gondoltam most egy kicsit felkészültebb leszek...
Lehetséges, hogy a mikroszkópnak reggel 6-kor még korán volt, mert most újra csináltam és megint páfrányos!!!
Jó lenne tudni, hogy a mik.kóp meddig mutat p.érést ill. ahoz képest PONTOSAN mikor van??
Szerencsére Apát nem kell nagyon "nyaggatni" :-)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!