Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jah és még lemaradt h tegnap bal oldali alhasi fájdalmat éreztem,aztán meg az egész alhasamban melegség volt.úgyhogy biztos készül megjönni.
kbettina
2013-10-28 08:08:50
Én elég türelmesen várakozom.Ha a kései ovu miatt nem jön, akkor csütrötökön kell hogy megjöjjön.Mivel semmit nem érzek ami terhességre utalna, így tényleg nyugis vagyok, nem szövögetem a reményt.
Mindenkiért megy a drukkom! :)
capri
2013-10-28 08:08:06
Jó reggelt!
Advisory, gratula! :-) Én is látom! :-)
Vannak még itt biztató görbék, hajrá! :-)
Én februárban kezdtem mérni a hőmet, még soha nem mutatott 37,1-et a lázmérő... :-) Remélem, a vége is más lesz, mint eddig... (Ha a régi időt veszem figyelembe, akkor kb. 35-40 perccel mértem csak később, mint szoktam.)
kbettina
2013-10-28 08:01:03
Advisory gratulálok!!! Miért döntöttél úgy h tesztelsz nemvárt előtt?tüneted volt talán?
mkinga
2013-10-28 07:55:22
Moha! nekem mar egesszen jol megy a vizivas , rendesen kivanom es mar jo 1L 1es felet megiszok naponta, nallam ez nagy dolog. De azt vettem eszre , hogy az elejen kenyszeritettem magamban , most meg hianyolom ha nem iszok :D szoval a megszokas kerdese volt :D
En koszonom neked , hogy ezt igy felhoztad , nekem segitett :D
ani28
2013-10-28 07:50:25
Én ma így állok.
Holnapra nem várom :)
Moha13
2013-10-28 07:18:16
Dia
Igen, egész normálisan néz ki...most már olyan, mint mindig. :)
Lányok!
Hogy állunk a vízivással? Aki beszállt a 8poharas dologba, hogy megy? Nekem egész jól. ÉS most találtam pár angol cikket is, ami ezzel foglalkozik, leírják, hogy miért fontos a víz a megtermékenyüléshez, szerintem érdemes megfontolni. :)
Én növelni is fogom ezt az adagot, remélem, meghozza a sikert. :)