Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2013-12-08 11:29:28

Új ciklus!!
Csajok van itt ikrek jegyű??
Ma olvastam a 2014 horoszkópot, és így indít, hogy 2014-ben kis jövevény érkezik a családba, akit úgy fog szeretni, mint még eddig soha senkit :D :D
Adrienn830
2013-12-08 11:19:51

Szia Capri! Ébredéskor mérem nyelv alatt és digis lázmérővel
capri
2013-12-08 11:15:18

Napsugár, nem voltam benne teljesen biztos, hogy Te használod a Crinone-t. De abban sajna igazad van, hogy az orvos sem tudna sokat tenni. Pihenj egész nap, és reménykedünk, hogy kapaszkodik erősen az a kismanó. :-)
Antika, írd meg neki, hogy nem vagy vaterás felhasználó, jobb ötletem nincs. :-)
Adrienn830, nagyon ugrál a hőd és elég alacsony is. Hogyan/hol méred? A jóstesztnek erősödnie kell, de az sem jelent még túl sokat. Azért drukkolunk!
Antika
2013-12-08 11:05:11

Lányok!
Megrendeltem a teszteket, de kéri az utaláshoz a felhasználónevet! De én nem regisztráltam, akkor milyen felhasználónév kell ilyenkor?
Adrienn830
2013-12-08 11:04:15

Sziasztok! Mai görbém így néz ki, ovu jóstesztem írtó halványan de pozit mutat a terhességi teszt kajak negatív, de mára nem várom a mensit de nem is érzem a szelét se mint máskor szoktam, reménykedem
napsugar24
2013-12-08 10:51:44

Köszönöm capri!
Igen kapok progeszteron pótlát-crinone hüvelygélt kell alkalmaznom minden reggel-állítólag legjobb(lombikosoknak is ez van)-ettől már többet a doki sem tehet szerintem, sőt lehet nem is tudna, mert még a nemvárt majd csak kedden lesz-legfeljebb azt mondaná, hogy biokémiai terhesség volt :-(
Remélem túléljük :-)
capri
2013-12-08 10:48:03

Napsugár, nagyon-nagyon drukkolunk Neked! (Ez Arachnoideának is segített! :-) )
Szedsz valami progeszteronpótlást, ugye? Ha még lesz rózsaszínezés, fel tudod hívni ma az orvosodat? Vagy ha a görcsölés erősödik. Amíg olyan érzés, mintha meg akarna jönni, az még nem gond szerintem. Lehet, hogy a tegnapitól van csak! Feküdj, feküdj, feküdj! (De mindezt csak úgy írom, hogy semmi tapasztalatom nincs, de a pihenés nem fog megártani.)
napsugar24
2013-12-08 10:42:24

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkolást, de lehet, hogy kevés. Sajnos csökkent a hőm, s reggeli pisinél egy csepp rózsaszínes folyás volt a wc papíron.A tesztem még mindig két csíkos, a 25-ös gyógyszertári is. keddre nem várnám, bár a hasam már úgy görcsöl mintha megjönne. Most csak pihenek, tegnap egy kicsit kemény napom volt.
valakinek tapasztalat?
capri
2013-12-08 10:42:22

Antika, én nem vagyok túl profi ovutesztelésben. Egyszer volt egyértelműen pozitív tesztem, az is reggeli első pisiből... Az 25-ös teszt volt, most Moha javaslatára 20-ast használok. A túl érzékeny (10-es) lehet, hogy sokáig mutat pozitívat, így nem tudod, pontosan mikor van az LH-csúcs.
capri
2013-12-08 10:37:28

Jó reggelt! :-)
Mel84, sajnos a tervezettbaba rendszere olyan, hogy ha nagyon kiugró értéket írsz be, azt magától korrigálja... Azt hiszem, ezzel nem tudunk mit csinálni. :-(
Karolina :-) Lassan zuhansz? :-) Azért hátha nem... Normális hosszúságú luteálisnál még van idő, hogy visszamenjen!
Antika, azért el ne fáradj nagyon az ugrándozásban! :-)
Vaterás ovuteszt: lipizzlipizz kukac gmail pont com az e-mail címe, lipizzlipizz a vaterás felhasználóneve. (Na, közben látom, hogy Moha is megírta.)
Kriszta33, tényleg szép a görbéd. Szerinted mikor volt ovud?
Krisztibaba, reméljük, innen már csak felfelé megy a hőd.
Én még mindig a szokásos hőmnél. Lassan már unalmas kicsit. Az ovuteszten még hómező van.
Akik szoktak tesztelni, azoktól kérdezném: ovu előtt hány nappal szokott megjelenni a csík (halványan)? Vagy ez is nagyon más mindenkinél?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!