Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó estét mindenkinek! Nálam nemjó :( pecsételő vérzésem van, na most sincs szerencsém :(
jniki82
2014-06-14 21:19:50
Sziasztok!
Lányok próbálta valaki az Aviva tornát?Én most rászántam magam, hátha segítene az endó ellen is.
szilvita
2014-06-14 18:20:52
Igen, szedek, de nem ezt, de olvastam amit linkeltél a másik fórumba, és fogok venni
Moha13
2014-06-14 16:09:51
szilvita
Te szedsz szelént? Pajzsmirigygondoknál nagyon fontos!
Ajánlom a LactoMicroselt, egy magyar fejelsztés, sokkal jobban felszívódik, mint más szelének.
Moha13
2014-06-14 16:05:17
Dzsudzsa
Elgondolkodtató, amit írsz a nemvárt előtti cm-ről, hogy csak vizes nem volt még soha pozitív tesztek előtt, mert egyszer olvastam valahol, hogy ha nemvárt előtt ilyen, akkor biztos, hogy megjön, ugyanis mielőtt a nyálkahártya kezdene leválni (ami a mensi), először a víz távozik, vagyis veszít a nedvességtartalmából a méhfal, ezért lesz ilyen vizes folyás.
Ezek szerint tényleg így van...:)
szilvita
2014-06-14 16:02:25
Meddőségi dokihoz megyek
szilvita
2014-06-14 16:00:44
Dzsudzsa, elég durva pajzsmirigy-gyulladásom van, meg alul is termel.Évek óta nem volt ilyen magas, mint most.
szilvita
2014-06-14 15:58:13
Klanita,mi ciklus elején ahogy kedvünk van ( meg időnk), úgy a 10. naptól kétnaponta, az ovu környékén naponta, és utána megint kétnaponta kb.
Dzsudzsa
2014-06-14 15:56:11
Plumeria!
Nekem a szépen alakulással nincs gondom :)
De hát tudod, a folytatás!!
Nagyon szép a görbéd! Nálad már csak pár nap és ...... nagyon szurkolok.
A krémes témához visszatérve. Nálam pozotív teszt előtt már minden variáció volt, így számomra az nem mérvadó. Voltam már száraz, mint a sivatag, volt krémes nyákom. Talán a vízszerű nem volt jellemző.
Szilvita!
Nekem nagyon alacsony a hőd.
Ne haragudj! Biztos írtad már, milyen vizsgálatokon voltál, ill. mész. Azonban nem tudok naprakész lenni, így nehéz követni a fórumot. Most milyen orvoshoz mész?
KLANITA
2014-06-14 15:45:53
Moha 13 köszi!
Szerintetek figyelni kell arra hogy 1-2-3 naponta legyetek együtt hogy újra termelödjön a sperma? vagy lehet ovu elött minden nap?