Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amicsek
2014-11-03 00:52:36

Erika! Köszi szèpen! :) .. Ezt eddig nem is tudtam. De jó,hogy megírtad! Köthen megèrkezett az ovum,olyan pozitív legt az ovu tesztem,hogy majd leugrott a kijelzőről,miközbe olyan fájdalmaim vannak,hogy majd leszakad a berendezèsem. 2nappal korábbra èrkezett a megjósoltnál,biztos a teák miatt. Remèlem vègre sikerül 11hónap után...
Netta0818
2014-11-02 20:58:09

Erika12 igazad van,sikerülni fog :) anno 4hetes terhes voltam és akkor is csak 1óra múlva lett pozitiv a teszt. Fiamnál meg mindig negatív volt pedig kismama voltam :D furák ezek a tesztek :)

Maximail igyekszem tartani,fogytam is 10kg és jók az eredményeim. Vérzésem is 30-33naposak. Előtte meg volt hogy fél évig nem volt semmi. Lelkileg volt nehéz,nagyon nehezen dolgoztam fel a baba elvesztését. De hiszek benne hogy fentről az angyalok mellől küldi a kis tesót :)
KLANITA
2014-11-02 19:25:27

Moha- Hajrá a pozitvi teszteket KARÁCSONYRA!!! :-)

Mi is azon vagyunk hogy már 4-en legyünk szenteste a fa körül. ;-)

Én így állok még a ciklus eljén.
maximail
2014-11-02 16:31:46

Netta!

Tartod a 4-es kezelést, vagy hogy áll az IR-ed? A Pm gond is összefügghet az IR-rel.
Erika12
2014-11-02 16:30:49

Monika82 délutáni az esti ,reggeli nem lehet egyforma,hol méred? nekem most reggel 36.9 ,délben 37.2,most éppen 37.8 a test hőm én végbélben mérek. Napközben is megmérem de estére az aktív mozgástól a legmagasabb .Most kezded az új ciklust hűvelyben vagy végbélben mérd 5 percig a digitálist is ha csipog ne vedd ki csak 5 perc után jó.
Erika12
2014-11-02 15:52:18

Netta8018 ne mond hogy nem sikerült! Ilyet ne írjál többé!Jó !Hosszú a ciklusod ,nagyon szépen haladsz.A hosszú ciklusú nőknél mindig később mutat a teszt, olvastam, akinek rövid az hamarabb már menzi előtt 2-3 nappal.
Erika12
2014-11-02 15:43:14

Amicsek ugye viccelsz? Még avud sem volt hogy számoljam ki?A menszi elmúllását követő napok hőértékét kell össze adni az avuig és elosztani annyi nappal ahány napra lett az avud.
Erika12
2014-11-02 15:36:39

Klau84 a menszim 24 napra jön ,úgy 5.én. Ne haragudj elírtam,bocsi:)De a grafikonon látszik.:)
plumeria14
2014-11-02 15:22:31

KatkaManó,
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak neked ezzel kapcsolatban, mert az igazat megvallva én sem tudom eldönteni, hogy szükséges-e egyáltalán ez a vizsgálat vagy csak magam nyugtatnám meg ezzel….

napsugar24,
természetesen megírom majd a konzultációs beszámolót, de tőled is várom a választ, hogy a nődokid mit mond az NK funkcióra. Mi a Forgácsba járunk.
napsugar24
2014-11-02 15:10:56

KatkaManó!

A másik kettő meg van és nem találtak eltérést-ezért ezt lehet inkább kihagyom :-)

Moha-
Mi most azt beszéltük meg a férjemmel, hogy lehet azért nem sikerült a bab most, mert minden vágyunk az ikrek-na jó eggyel is beérnénk ha lenne, de lehet azért van ez az út, hogy januárban a lombikkal meglegyenek esetleg a picurik.
Szóval jó lenne a karácsonyfa alá a pozitív teszt-pláne hogy egy évvel ezelőtt, akkor volt az első inszemem utáni vetélés, és a kedvenc ünnepből kellemetlen emlék maradt, de ha csak januárban lesz meg-és az új évet új esélyekkel indítjuk az sem lesz baj.

Plumeria-
Debrecenben fogjuk csináltatni a Kaaliban
Minden kötelező vizsgálatunkon túl, azt mondta az orvosom, maximálisan felül teljesítettünk, de azért még kedden megyek a nőgyógyászomhoz, s rákérdezek erre az Nk sejtre és esetleg a korábbi szteroid szedésre.

De nagyon kíváncsi vagyok a szerdai konzultációddal kapcsolatban, s hogy nektek milyen vizsgálatokat kértek. Ha megírnád ezeket majd, megköszönném. Te hova jársz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!