Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, tudom nem ide illő kérdés, de egyik ismerősöm babát vár, és úgy tűnik el fogja veszíteni a munkáját. Azt mondták neki váltsa ki az egyéni vállalkozóit, mert így van valami kiskapu, és mindent meg fog kapni ugyanúgy...ilyen van??? Természetesen dolgozni a vállalkozásban nem fog..
Micócicó
2014-11-16 16:13:58
Beteszem a mostanit is, mert az is elég érdekesen alakul.Libikókában ingadozik.
Micócicó
2014-11-16 16:12:17
Sziasztok!
Nekem ez volt a görbém, mellfájással, reggeli és napközbeni émelygéssel, petefészek szurkálással. 27 nap körül szokott megjönni, de késett. A 24. napon valóban csak nyák barnás cseppek jelentek meg, tesztem negatív lett, de kiírta az oldal, hogy ismételjem meg később, mert korai. Erre megjött, 4 napnak vezettem fel a grafikonon, de valójában 2 nap valódi vérzés volt. Az első nap szinte mozdulni sem tudtam a szurkálástól, másnap már nem fájt és 2 nap múlva el is múlt.Viszont maradt a borzalmas mellfájás, néha émelygés. Van egy 10 éves lányom, tehát talán vannak emlékeim a terhességről, de tanácstalan vagyok.
szevike88
2014-11-16 15:41:39
SzSLinda! Szerintem csinálj még tesztet, hogy erősödjön az a második csík! Szorítok nagyon. :)
Nálam is eldől pár nap múlva, hogy mi újság, remélem a hőm ilyen szépen fent marad! Csak pozitívan :)
SzSLinda
2014-11-16 15:32:28
Fantasic
Köszönöm!Még nem nagyon merem elhinni, nehogy megjöjjön.Voltak apró jelek, amik máskor nem.Remélem pár nap múlva ki tudom írni, hogy már tutibiztos a babóca!:-)
Fantasyc
2014-11-16 15:28:40
SzSLinda, annyira örülök!!!! :-) Szépen lassan szoktasd magad a gondolathoz. :-)
szevikee, nagyon szép a Te görbéd is, szorítok Neked is!
Beatrix hajrá, érzem, hogy sok +teszt lesz a karácsonyfa alatt és remélem az enyém is ott figyelhet majd! :-)
Klanita, fej fej mellett haladunk, remélem egymást kergetik majd a hőfokok. :-)
szevike88
2014-11-16 13:21:12
Bogi! Köszi ezt az infót, pár nap múlva kiderül, hogy azt éreztem, érzem-e, vagy csak a mensit. Ma még extrán fáradt, álmos vagyok, pedig eleget aludtam, és hihetetlen viszket a mellem :)
szevike88
2014-11-16 12:03:51
Igen mértem, de csak most jutok el ide hogy megosszam a görbémet. :)
Így állok ma.
Bogi12
2014-11-16 11:10:22
szevike88, nekem a babás hónapban ovuláció után többször is görcsölt a petefészkem és a vezeték is. Megnéztem a jegyzeteimet, a 7. és 8. dpo-nál írtam, hogy nagyon görcsöl.
Utólag arra tudok gondolni, hogy azt éreztem, ahogy a megtermékenyített petesejt megy lefelé a vezetőben.
Persze, lehet, hogy teljesen más volt az oka, de mivel előtte sosem tapasztaltam ilyet, csak erre tudom fogni. :)
Bogi12
2014-11-16 11:02:46
Linda!
Hogy őszinte legyek, mielőtt írtál volna a negatív tesztről, a görbéd alapján meg voltam győződve arról, hogy babás vagy, csak nem szokásom ilyeneket leírni, mert ha mégsem, sokkal nagyobb tud lenni a csalódás...
Ha van csík, bármennyire is halvány, az csík! :)
Én már hallottam olyanról, akinél később mutatta ki a teszt.
Mindentől függetlenül, én most a helyedben biztosan elrohannék egy DM-be és vennék legalább 3 féle tesztet, aztán holnap reggel mindegyikkel megnézném, mi a helyzet... Sőt, magamat ismerve már ma ellőnék mondjuk egy BeSure-t! :D
Nem tudom, hogy szoktál tesztelni, én mindig egy pici eldobható pohárkába pisiltem (középsugarasat gyűjtöttem) és 10 mp-ig belemártottam a teszteket, majd kitettem száradni őket egy vízszintes műanyag doboztetőre (fültisztító pálcika dobozának a tetejébe :)
Beatrix!
Nagyon ígéretes a görbéd! Holnap-holnapután már akár tesztelhetnél is... :)