Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2014-11-17 21:24:26

SzSLinda: ezek szerint már 2 db 2 csíkos tesztetek van, ha halvány is, de mindkettő nem hazudik. :-)

Beatrix, Szevike, ti mikor teszteltek????

Lányok, nekem reggel óta feszül és picit néha görcsöl a hasam. Mi lehet?? Beágyazódáshoz nem korai még?? Sajnos nem múlik el, korábban kicsit csökkent az érzés, de nem múlt el és megint erősödik. A hőm nincs az egekbe, volt már magasabban is, szóval nem tudom... Szerintetek??
szevike88
2014-11-17 20:57:06

Tényleg szépen fent van a hőd, én szorítok neked, hogy erősödjön a csík :)
Nekem még pár nap, hogy kiderüljön, de az apró szúrásokat még mindig érzem, már egy órája majd elalszok. Mellem fáj picit nekem is, és teltebbnek érzem, de ez még bármi lehet.
Én múlt hónapban eldöntöttem, hogy csak a nem várt napján tesztelek leghamarabb, hogy ne érjen csalódás. Most is reménykedek, de megpróbálom nem beképzelni a tüneteket, mert bárkivel előfordul, hogy annyira szeretné, hogy beképzeli..Most valamiért nagyon nyugodtnak érzem magam, de nem tudom miért..
Szép estét :)
SzSLinda
2014-11-17 20:48:19

Annyit érzek még, hogy 4-5 napja feszül a hasam, mindjárt megjön érzésem van. A melleim furák, mintha kerekebbek lennének, de nem nagyobb, a mellbimbóm nagyon érzékeny és sokszor nagyon kemény. A férjem is megjegyezte, hogy másmilyen. :) Más tünetem nincs. Szegény párom sem tudja, hogy örüljön-e vagy nem. Nem akar csalódni.
SzSLinda
2014-11-17 20:44:24

Szevike88
Igen, teszteltem ma, de ez még halványabb volt, mint az előző. Ez netről rendelt teszt, arra gondoltam lehet, hogy nem túl megbízható. Vasárnap x-epiles teszten erősebb volt a "halvány" csík.:) Ma vettem x-epilest, holnap reggel ismét tesztelek. Jó lenne már tudni!!!! A hőm szépen fent van.
Moha13
2014-11-17 20:36:28

jniki
Kiszámoltam, mert nekem is érdekes...
A 400 g pempős krémmézben 5%, azaz 20 g pempő van. Ez kerül
most akciósan 2.620 Ft-ba. (Ha ebből szeretnénk 100 g-ot beszedni, az már 13.100 Ft)
A 100-g-os tiszta méhpempő pedig 9.642 Ft, tehát 20 g-ja kerül 1928 Ft-ba. A különbség 692 Ft 20-g-onként. Tehát a 100g 3.460-Ft-tal kevesebbért megkapod)
És állítólag a tiszta méhpempő hatékonyabb.
:)
Moha13
2014-11-17 20:27:27

jniki
Sajnálom.
Szerintem érdemes megvenni a méhpempőt, mert ha megnézed, hogy a pempős krémmézben mennyi van belőle, akkor látod, hogy érdemesebb megvenni a tiszta méhpempőt, amit otthon még mindig keverhetsz magadnak mézzel, ha szeretnéd. És ha kiszámolod, olcsóbb a tiszta méhpempő...
Azt írja:
"Az 5%-os méhpempő tartalom miatt a méhpempő íze szinte alig érződik. "
Szerintem az 5% elég kevés. Elvileg napi 1-2 g méhpempő a napi adag, hogy a jótékony hatásait kifejtse.
szevike88
2014-11-17 20:21:09

SzSLinda teszteltél ma? Vagy holnap fogsz? :)
Fantasyc
2014-11-17 16:03:03

jniki, nagyon sajnálom, hogy így érzel, de sajnos nagyon sokan vagyunk, akik átmentünk már hasonlón. Sírd ki magad, az sokat segít, de soha nem szabad feladni. Gondolj bele, hogy miért nekünk nőknek kell mindezen a nehézségen keresztülmenni??? A férfiak tuti nem lennének ilyen kitartóak mint mi. Sokszor összetörünk, de megvan az a rendkívüli tulajdonságunk, hogy azért is felállunk és ha kell, mindent újra kezdünk, ha kell, az elejéről. Ha akarnánk sem tudnánk feladni. Erős vagy, erősek vagyunk és igenis sikerülni fog!!!!!
Mejjja
2014-11-17 11:51:56

Jniki82 tudom mit érzel...ne keseredj el de sird ki magad nyugodtan az jot tesz legalább kijön a feszűltség...én már mem hőmérözök ... nem értem vele semmit mutatja a peteérést multhonapban voltam dokinal aki mondta hogy nincs peteérés szal rájöttem erre nem alapozhatok...ha ugy gondolod kialakult megint akkor szerintem keresd fel az orvosod aki megmondja mi a helyzet s szerintem barmit mond megnyugszol hisz ha nincs baj azért ha van akkor legalább az okat tudni fogod.Én nem mertem elmenni orvoshoz mert féltem hogy kiderűl bajom van :( sajnos beigazolodott de most legalább megnyugodtam nem kapok honaprol honapra siro gorcsot türelmesen varok mast nem tudok csinalni hulyen hangzik de megynyugodtam hogy kidrrult nincs minden renben de orvosolhato a gond :) .... végűl is csak annyit akartam fel a fejjel!!!! :)
jniki82
2014-11-17 11:47:03

Lenne egy kérdésem a méhpempőről.A méhpempőbolt.hu találtam olyat, hogy méhpempős krémméz.Szerintetek ez pont olyan hatásos lehet, mint a tiszta méhpempő?Mert ugye ez egy kicsit olcsóbb mint a másik!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!