Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
emikez!!!
Gratulálok! 5 év...végre!!! :):):)
Nem tudom, mikor kéne dokihoz menned, de ha nincs semmi barnázás, akkor szerintem nincs gond. Azért ha az megnyugtat, és nézetnék egy progeszteronszintet...:)
És majd ha már úgy gondolod, feltétlenül írj a reményhozónkba...:)
kedina
2014-11-21 10:43:35
Hali csajok! Indul a péntek!
emikez
2014-11-21 10:40:28
szia Moha látom még itt vagy kébzeld 5 év után végre pózí a tesztem október 15 volt meg utoljára nem vezetem a hömet és kivánsi voltam menyi lesz reggel meg mértem és 36,6 pedig több szokót óvuláci után leni 19 ciklus napon meg jött kétt napra enyhén nem is értetem hétfői tesztem meg pózí hihetetlen csak mért volt aza vérzés de semim nem fáj remélem nem lesz baj nem tudom mikor menyek dokihoz szerintetek dec 6 korán lesz még?
Moha13
2014-11-21 10:37:23
panda
Értem. Csak 1,5 év elég sok idő ahhoz képest, hogy minden a legnagyobb rendben, ezért érdeklődöm...
Korábbi görbét tudsz mutatni?
panda50
2014-11-21 10:32:57
Köszönöm a választ Moha,volt már minden.
Moha13
2014-11-21 10:31:25
panda
A TSH mennyi? Mert itt sokszor rámondják, hogy jó, mert referenciatartományon belül van...és közben babásodáshoz sok.
panda50
2014-11-21 10:29:46
Szevike Köszönöm a gyors választ,minden értékünk jó és mégis várunk a 3-dik csodánkra.
Moha13
2014-11-21 10:29:03
szevike
Nálam még semmi...de ami késik...az nem mindig baba. :X
panda
Van korábbi görbéd is? És akkor most a görbéken ugyanaz az időpont van jelölve? Mert ha nem, nem ér semmit.
Moha13
2014-11-21 10:26:32
panda
Ha mindig 6kor kelsz, akkor akkor mérj, és azt írd be.
Ha amúgy még visszafekszel és alszol 9-ig, már felesleges még egyszer mérni. Én minden reggel 6.20kor mérek, mert akkor indul a férjem munkába...utána még néha visszaalszom, de van, hogy nem.
A lényeg, hogy minden nap ugyanabban az időpontban kell mérni és előtte nem kitakarózni, nem pisilni menni, nem inni...ébredsz, mérsz, aztán azt csinálsz, amit akarsz.
Amúgy volt már valamiféle kivizsgálás? Legalább egy hormonsor meg egy spermavizsgálat?
szevike88
2014-11-21 10:24:51
Moha! Ez a bajom nekem is, hogy fájdogál a hasam, van pár barna pötty.. Tuti megjön, vagy még ma, vagy holnap. Izzadok mint egy ló, és a mellem se fáj már annyira..
Panda50! Azt az értéket írd be, amikor fixen felkelsz. Ha mondjuk minden reggel 6kor kelsz, akkor mindig akkor mérj! Jelölj ki egy időpontot, hogy mikor kelsz fel mérni, utána visszaalhatsz, de később mindig magasabb lesz az érték. Egy a lényeg, mindig azonos időpontban történjen a mérés!
Ha nem jól tudom valaki javítson ki! :)
Gratulálok! 5 év...végre!!! :):):)
Nem tudom, mikor kéne dokihoz menned, de ha nincs semmi barnázás, akkor szerintem nincs gond. Azért ha az megnyugtat, és nézetnék egy progeszteronszintet...:)
És majd ha már úgy gondolod, feltétlenül írj a reményhozónkba...:)