Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2015-01-30 13:59:40

Atthemoment
Köszi! :)

Mirmite
Gratulálok a kislánykához! :)
Mirmite
2015-01-30 13:01:29

Moha

Itt is szólnék a tömésről:)
Másik topicba leírtam de még kiegészíteném annyival hogy magán dokihoz járok és kb 8-10000 ft egy tömés nála,úgyhogy szakított volna rajtam elég sokat:)De azt mondta rám bízza hogy lesz e csere vagy nem:)Sőt most is cserélt volna ha akarom,azt mondta nyugodtan lehet.De Én úgy gondoltam most ne majd ha már meglesz a pocaklakó(Aki kislány lesz:)
Gyöngyvirág88
2015-01-30 12:09:43

Nagyon szívesen Mejjja :)
Mejjja
2015-01-30 12:05:23

Köszönöm Gyöngyvirág!IGY FOGOK TENNI :)
Gyöngyvirág88
2015-01-30 11:31:49

Tejet és joghurtot és kefírt nem szabad reggel. A kávét minél magasabb zsírtartalmú tejszínnel idd :) A zabkását pedig vízzel leöntöd, bele kókusz, fahéj, kakaó, édesítés :)
atthemoment
2015-01-30 11:11:22

Moha!
Nekem 4 tömött fogam van. Ezek közül kettőt 18 éves koromban tömtek be a hagyományos amalgámmal. A másik kettőt akkor amikor terhesen kötelezően meg kellett jelenni a fogorvosnál. Igen, terhesen amalgámmal tömtek. A kisfiamnak elvileg nem lett baja tőle. Semmi baj nem volt velük, nem romlottak tovább csak engem zavart esztétikailag. 3 éve mind a 4et kicseréltettem fehérre. Aztán egy másik orvoshoz jutottam el tavaly, aki mind a négyet kicserélte mert elkezdtek romlani a fogaim. Ő azt mondta, hogy a korábbi doki nem jól pucolta ki, hagyott bent amalgámot és arra tömött rá fehérrel!Durva:-( És azt is mondta, hogyha a fehér tömés nincs megfelelően alábélelve akkor ártalmasabb, mint a higanyos, mert a fehér anyag mérgező:-((
Moha13
2015-01-30 10:59:21

Olyan gáz, hogy semmiben sem lehetünk biztosak manapság...és sokszor, amiről azt hisszük, hogy olyan nagyon jót teszünk vele, arról kiderül, hogy inkább nem kellett volna.
Moha13
2015-01-30 10:54:07

Köszönöm Lányok!

Igazából már annyit olvastam a témában, hogy kiderült, a fényre kötő kompozit, amire cserélném még károsabb, a benne lévő Bisfenol-A miatt, ami hormonszerű anyagként hat a szervezetben és lezárja az ösztrogénreceptorokat...de erről valószínűleg majd csak 10 év múlva kezdik el a szörnyűséges cikkeket írni, mint most az amalgámról...
Nehéz kérdés...:X
KLANITA
2015-01-30 10:51:32

Moha- Nekem nincs amalgán tömésem, de a férjemnek van és ő is kérdezte hogy cseréltese-e ki és azt mondták ha nincs vele gond akkor ne mert nem lesz olyan mint a régi. Ennyit tudtam a témához szólni.
Mejjja
2015-01-30 10:48:17

Erika Gratulalok en is !!Egy kerdes.Jasz Megyei vagy????Tisza to kornyeke???Moha nincs tömesem nem tudok segiteni ebben.Gyöngyvirag nemlehet tejeset reggelire az IR eseknek??Akko a kávémat mivel igyam ?? :( Es reggelire majdnem mindig zabkasat főzők...akkor azt sem szabad ? :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!