Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Folsav
Kiürül, de a szintetikus dolgok azért máshogy viselkednek... :S
Inofolicból 2 db-ot ajánlott a dokim, és a barátnőmnek is és több kismama ismerősömnek is! Így drága..
Gyöngyvirág:
Tök igazad van. Én is nézegettem, több helyen. De 2 év után már lesz@rom, ezen ne múljon. Úgy örülök az új, jó eredményeknek, hogy ragaszkodok mindenhez, amit edig szedtem, amíg nem jön a manócska.
Hát nem most sporolunk lakásra! :D
Gyöngyvirág88
2015-01-30 17:03:12
Nyugodtan szedheted a kettőt együtt, a felesleges folsav tudtommal kiürül :)
Van, aki napi kettőt szed, nekem egyet kellett :)
Klau84
2015-01-30 16:54:51
Kedina,Gyöngyvirág!Most femibiont szedek,de ha elkezdeném ezt a inofolicot,akkor az elég?vagy menjen együtt a kettő?plusz a méhpempő. És 1nap 1et kell szedni,mert akkor ha havi 6000,akkor nem olyan vészes!
Szitakötő
2015-01-30 16:41:14
Klau, köszi a bíztatást, de pecsételően jelzett , ugyhogy valoszinuleg nekem is jon az uj honap. Annyira most nem is bánom, mert valamiért a TSH-m az egekbe szökött ebben a hónapban, ezért paráznék, hogy baja lesz a babának. Igy viszont én is megyek hormonvizsgálatra , gyanús hogy IR lesz a dologból, mert nem jòl reagálok pajzsmirigyes gyógyszerre. Nem is tudtam, hogy mi hiányzik még nekem. :-)
Moha! Engem a fogorvosom mindig lebeszélt a régi fogtömések cseréjéről. Azt mondta, hogy sokkal tartosabbak , mint az újak és szerinte nem okoz semmilyen problémát az az anyag.
haziv
2015-01-30 16:25:27
Sziasztok!
nagyon régóta olvasom a hozzászólásokat, elsősorban most Erika miatt írok, mert figyelem Erika írásait, drukkolok neki.
Erika,
teszteltél a csatolt kép óta? Erősödött a csík?
Gyöngyvirág88
2015-01-30 15:37:30
Az Inofplic-ot kiválthatjátok sima myo-inozitollal (ami kb 2500 ft) és 200 mg-os folsavval. Ugyanaz a hatóanyag, töredék áron.
kedina
2015-01-30 15:32:22
Klau
Inofolic: folsam és mio-inozitolt tartalmazú étrendkiegészítő. A sejtek közötti kommunikációt javítja és jobb a felszívódása a normál folsavnál. Mondjuk rohadt drága, de jó nagyon. Azért lehet olcsóbb, mert a gatyám is rámegy... 60 db 12-13 ezer!!!!!!!! Brrr...
Klau84
2015-01-30 15:23:10
Szitakötő!Legyél még kicsit türelmes!Nekem sajna új hónap kezdődött,de legalább vasárnap mehetek vérvételre és kiderül,hogy van e valami gond!A doki ajánlotta az Inofolicot,de most nem emlékszem,mi is az?valami vitaminos cucc?Simán recept nélkül gyógyszertárban lehet kapni?
Moha!
én két dologtól félek,a pókok és a fogorvos...kedden kezdem a dokit,egy csomó rossz fogam van (szerencsére nem látványosan),be vagyok tojva,de azt mondta valaki,ha azok rendben lesznek jönni fog a baba is,úgyhogy összeszedem minden bátorságom..
Ja és kértem ma beutalót,elmondtam a dokinak miket szeretnék nézetni,de a D vitamint,meg azt az hárombetűset kihúzatta,helyette kérte még a prolactint!és mondta,hogy a páromat is rá kéne venni egy mintaadásra. Az eredményeim után megpróbálom!Izgulok,remélem nincs (nagy) gond..
kedina
2015-01-30 15:01:13
Hogy mit szedtem?
Haha... Mit nem? :D
D-vitaminom is alacsony volt, Synergitechtől szedem a d vitamint.
IR és egyéb immunerősítés céljából nyár óta a GanoUltra gyógygombát ezt folyamatosan, jót is tett. Eltűnt a szemölcsöm is és a rossulléteim is megszüntek, amik az IR miatt voltak. Emellé kisebb, nagyobb megszakításokkal a diabetsz cseppet, csicsóka sűrítményt.
Szedek napi 1 Perfect Prenatal vitamint. Macat hol igen, hol nem, most igen. (Magas a vitamin, fehérje és ásványi anyag tartalma!)
2,5 hónapja pedig az Inofolicot is tolom. Ennek is egyértelműen érzem a hatását! Először nagyon éhes voltam tőle, aztán ez megszünt.
Emóció a bélflórámnak jót tett, de ezt nem iszom minden nap.
Gluténmentes diétán is vagyok, amit általában vendégségekben megszegek! :D De igyekszem egészségesen élni.
Mivel csúnyát alacsony volt az ösztradiolom ezért én a ciklus első felében peteérésig cickafarkot ittam többször is, de az utolsó 3 hónapban már nem.
Ja és akupunktúra!
Szóval én mindent megtettem érte! :D
A TSH volt 1,5, aztán volt 1,2 (rájöttem, hogy ekkor szedtem egy cuccot, amiben volt jód), most 1,7.
Jók az eredmények, napra pontos 27 napos menzi, elmúlt pecsételés! :) Most már csak a bébi hiányzik! :)