Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-03-24 07:25:12

Kitta

Nem volt ez olyan korai, de 2 napot még várhatott volna, mert 12 napos lett a luteális fázisod. Ami nem olyan rossz, de inkább 13-14-nek kéne lennie.
Kitta25
2015-03-24 06:40:08

Sziasztok!
Sajnos én sem szolgálhatók tul jó hírekkel, a mai napon megjött. Visszaesett a hőm 36,2-re. :(
Igazából már teljesen nem értem, hogy hogy lehet, hiszen a 17. napon volt csak pozitív ovu teszt és most a 29. napra meg már megjött. 5 nap múlva kellett volna megjönnie. Veletek is történt már hasonló??? Előbb is lehetett peteérésem? Nem értem :(
Illetve 13. 15. 17-én voltunk együtt a párommal. Valószínűleg rossz volt az időzítés. Szerintetek?
Hát elkezdem szedni a Premens tablettát hátha segít.
Uj hónap, uj remény! Remélem ebben a hónapban ügyesebbek leszünk :(

Edina én is nagyon szurkolok!
A többieknek kitartást!!
fszonja
2015-03-24 06:23:55

http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhestesztek/

Edina nagyon szurkolok!!!
Sajnos nem csak terhessegtol lehet pozi a teszt, de a hod miatt bizz benne!

Edina1985
2015-03-24 05:38:31

szép jó reggelt lányok!

ma reggelre sem ment le a hőm, aminek örülök, de én sem értem ezt a korai pozitív tesztet. megmutattam a páromnak és ő is pozitívnak látja őket. a neten is utánna néztünk és nagyon érzékeny teszteket próbáltam ki. az egyikre azt írják, hogy akár 3 napos terhességet is kimutat. nem tudom. szeretnék nem tesztelni a menzesz feltételezett idejéig, nem nem hiszem, hogy kibírom majd. mindegy. a dokim azt mondta, hogy nekem sosem kell hozzá időpontot kérnem, bármikor bemehetek a kórházba hozzá. de nem tudom, mit szólna ahhoz, hogy ha még a menzesz feltételezett ideje előtt 1 héttel bejelenteném, hogy teszteltem és a tesztem pozitív.
kicsikincs
2015-03-23 22:29:59

Koszonom Andi, termeszetesen megosztom veletek az orvos ertekeleset en is nagyon kivancsi vok nagyon h mit mond! De ez meg 1 honap! :-/
Andi1989
2015-03-23 20:18:52

Kicsikincs,
Köszönöm szépen, mi is nagyon reménykedünk :-)
esetleg persze hasonló jókat kívánok neked :-) írj majd mindenképp, hogy mit mondott a doki!
kicsikincs
2015-03-23 19:43:12

Andi!
Rád is kíváncsi leszek h hogy sikerül ez a hónapod! ;) Reméljük a legjobbakat!!!
kicsikincs
2015-03-23 19:41:45

Nos nekem mindenem meg van uh remélem nem kér újat! :)
Edina!!
A legjobbakat kívánom neked! ;)
Gyöngyvirág88
2015-03-23 17:16:33

Edina

Akkor végképp nem értem, de bízzunk a legjobbakban :)
Andi1989
2015-03-23 17:13:49

Kicsikincs,
Most volt az első hónap, de azt mondta a doki, hogy gyógyszerrel is sikerülhet, próbálkozzunk nyugodtan. Kíváncsi vagyok, mi lesz. Ráadásul a férjem kamionos, így rendszerint csak hétvégén van itthon. A mostani ciklusom isten ajándéka volt, mert pont itthon volt kivételesen egész héten :-) mindent megtettünk a cél érdekében :-D

Edina,
Azért reménykedjünk, hátha most tényleg sikerült. Szorítunk!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!