Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi1989
2015-03-24 10:49:34

igen, azt is megkörnyékezem, ha pár hónapon belül nem lesz baba..:)
Gyöngyvirág88
2015-03-24 10:41:16

Egy vérvételt megér szerintem :) De ez endokrinológiai szakterület, nőgyógyászok ritkán írják ki :)
Andi1989
2015-03-24 10:27:44

Köszönöm szépen.:) Csak azért érdeklődtem ennyire, mert néhány tünet (hasi hízás, menstruációs zavarok, meddőség...) nálam is fenn áll. A dokim nem tett említést róla, hogy lehet ilyen bajom, de ki tudja... Most Duphaston kúrát kell csinálnom- az első hónapon túl vagyok, de ha augusztusig így sem sikerül, akkor további lépéseket kell tennünk. Viszont az nekem már egy meddőségi centrum fogja végezni szerintem.
Pont egy hónapja kezdtem el diétázni és többet mozogni, már van eredménye is. Ártani biztosan nem árt.:)
Gyöngyvirág88
2015-03-24 09:46:44

Életed végéig tartó diétát kell csinálni, gyógyszert szedni, de ez elhagyható idővel, ha ügyes vagy és heti 2-3 sport minimum :) Ez a kezelése :)
Andi1989
2015-03-24 09:45:12

Gyöngyvirág88,
köszönöm szépen a gyors választ! Jézusom... Ez nem hangzik jól...
De ez kezelhető , ugye?
Gyöngyvirág88
2015-03-24 09:41:51

Andi

Ez egy anyagcserezavar, menstruációs gondok, túlzott édesség utáni vágy, szőrnövekedés, hasi elhízás vagy általánosságban elhízás,fáradékonyság, hajhullás, nehéz teherbeesés lehetnek jelek. Elég sokszor pajzsmirigygonddal jár együtt. Terheléses cukor és INZULIN vérvétellel deríthető ki :)
Andi1989
2015-03-24 09:37:44

Sziasztok Csajok!

Edina, én is azt tanácsolom, hogy menj be a dokidhoz, mutasd meg neki a tesztet. Ő biztosan tud majd magyarázatot adni.
Drukkolok!

Kitta25,
Lehet, hogy pár nappal előbb volt peteérésed.Hányadik naptól teszteltél?

Csajok!
Mit jelent pontosan az IR? Milyen jelei vannak, ha valaki esetleg ebben szenved?

Nekem a mai a 3. Duphaston nélküli napom. A hőm visszament 37,0-re, de a tesztem ma is negatív...
Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Gyöngyvirág88
2015-03-24 09:17:36

Ági

Majd írd meg az eredményeidet :) Kivi vagyok.
Azért nagyon durva, hogy ennyi IR-es van. Mostanában egyre sűrűbben derül ki ez a dolog az embereknél :(
Ági41
2015-03-24 07:53:49

Jó reggelt Mindenkinek!
Pénteken megyek vissza az endodokihoz. Ma reggel voltam vérvételen tsh és prolaktinszint miatt. Rákérdeztem az inzulinterhelés eredményére, azt mondta az asszisztens, h magas. Konkrét értékeket pénteken fogom megkapni.

A görbém:

Gyöngyvirág88
2015-03-24 07:30:25

Edina
Az, hogy mit írnak a tesztekre csak reklámfogás.
Viszont én elmennék a dokihoz, valamit már láthat is. Viszont ciszta is okozhat pozi tesztet, az pedig már veszélyes.

Szerintem menj el hozzá :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!