Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Klau84
2015-03-25 07:13:06

Gratulálok én is!!! :) beraknád majd a görbédet? :)
Edina1985
2015-03-25 07:12:35

ja és egyre jobban megy fel a hőm.
Edina1985
2015-03-25 07:12:04

fszonja.

GRATULÁLOK. én ma sírva jöttem be dolgozni az egészségházba. olyan szép negatívat teszteltem, hogy az csak na. csak azt nem értem, 2 nappal ezelőtt miért volt az a 2 halvány pozitív tesztem?
Anitacool
2015-03-25 07:10:50

Gratulálok Szonja! :-) Sok boldogságot és egészséget nektek! :-)
fszonja
2015-03-25 06:51:59

Jo reggelt!

15. Dpon vagyok, teszteltem es pozitiv lett. :)))
Lanyok mindig van esely!! Nekem volt endometriosis mutetem, IR es Pcos, es megis sikerult. Bizom benne minden jol alakul.
Nagyon szoritok mindenkinek!!!
VeDi84
2015-03-25 06:40:35

Jó reggelt Lányok!

Edina, mi újság? Mit mutat a teszt? Erősödik a második csík?

Nálam sosem volt ilyen alacsony a hő. Gondolom a hormonok miatt van, amiket a stimuláció miatt szúrok. Pénteken leszívás, ma éjfélkor kell beadni az utolsó, repesztő szurit.
Edina1985
2015-03-24 15:24:22

Az első két esetben a menzesz előtt 2, illetve 3 nappal teszteltem halvány pozitívat. Hogy miért? Mert feszültek a melleim és minden ok nélkül elsírtam magam. Most csak úgy kíváncsiságból teszteltem
Bogi12
2015-03-24 14:05:49

Edina, az előző 2 esetnél is extrém hamar teszteltél pozitívat?
Mert, ha igen, akkor könnyen előfordulhat, hogy hajlamosabb vagy a köztes peteérésre. Ez megmagyarázná azt is, hogy miért nem maradtak meg a terhességek: a méhnyálkahártya még nem volt elég vastag a megfelelő beágyazódáshoz. Ezt könnyen ki lehet küszöbölni, ha csak a "várt" ovuláció idején nem védekeztek.
Hülye kérdés, de egyébként miért teszteltél egyáltalán a 7. dpo-n?
Én ilyen erős csíkot kb. a 17. dpo-n produkáltam. Ha köztes peteérésed volt, akkor nem véletlenül nem látott az orvos 13-án mást a domináns petesejten kívül.
Mindenesetre, ha most is megjönne (szívből kívánom, hogy ne így legyen), akkor szerintem vizsgáltasd ki magad, hogy nincs-e valami más oka a hCG termelődésének!
Ja, és hCG csak a beágyazódás (megkezdése) után kezd el termelődni.
Idézet: "A HCG hormont a méhfalon megtapadt megtermékenyített petesejt, vagyis az embrió lepényszövete termeli."
Edina1985
2015-03-24 13:09:12

úgy gondolom, hogy holnap reggel csinálok még egy tesztet és ha az is pozitív, akkor minél hamarabb dokihoz megyek.
fszonja
2015-03-24 13:05:03

Edina, hogy döntöttél, mész orvoshoz?
én picit szkeptikus vagyok a beágyazódás környéki tesztekkel, de lehet neked működik, és van hcg már az első naptól.
Nagyon szorítok!!! de a doki tudna többet mondani, mi csak találgatunk.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!