Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
ez szép 2 csík. épp azt néztem, neked is a 21-22 napodon volt a maximum, pont mint nekem. bizom, hogy az én görbém vége is olyan lesz, mint a tied. ha nincs hányingered, felesleges a magne B6, elég csak a magnézium. a legjobban a magne citrici árban is és max 3×2-t lehet belőle bevenni
fszonja
2015-03-25 20:40:45
köszi lányok, vettem be magnerotot, és máris jobb. lehet placebo :) nem egész nap van, inkább így estefelé.
Gyöngyvirág88
2015-03-25 20:30:09
Úgy tudom, hogy max 3x2 magnéziumot lehet, de ez nem teljesen biztos. Nekem anno a doki írt ki magnézium-citricit, abból 3x1-et kellett szednem.
Vaditimi
2015-03-25 19:39:41
Hát ezt nem tudom, nekem nincs ilyen tünetem (semmilyen sincs). A vitaminomban valamennyi van, de nem tudom, mennyi. Szoktam olvasni más fórumokon is, hogy "vegyél be egy magneB6-ot, az jó lesz" :) Vigyázz magatokra :)
fszonja
2015-03-25 19:29:26
igen, emlékszem :) fu de nekem nagyon feszítget a hasam, meg szúrkál. mennyi magnézium javasolt ilyenkor?
Vaditimi
2015-03-25 19:20:17
Szonja, ez teljesen jó, ez pozitív! Emlékszel, az enyém is pont ilyen volt a 15. dpo-n, a 17-en pedig teljesen egyforma volt a két csík :)
ez szép 2 csík. épp azt néztem, neked is a 21-22 napodon volt a maximum, pont mint nekem. bizom, hogy az én görbém vége is olyan lesz, mint a tied. ha nincs hányingered, felesleges a magne B6, elég csak a magnézium. a legjobban a magne citrici árban is és max 3×2-t lehet belőle bevenni