Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi1989
2015-03-26 13:41:37

Vaditimi,
akkor neked nagyon nagy szerencséd volt.. Nekem valami brutális fájdalom volt, amíg felszívódott a gáz...

Kathy16,
nincs mit, várjuk az eredményt!

Viszont én azt érzem, hogy valami elkezdődött, és reggelre meg fog jönni..:(
Kathy16
2015-03-26 13:25:41

Andi, köszi az infot! Holnap akkor reggel csinálok egyet, ha addig nem jön meg.
Vaditimi
2015-03-26 12:52:20

Andi, tükrözés is volt.
Andi1989
2015-03-26 12:50:16

Vaditimi,
téged tükröztek is vagy csak az átjárhatóságit csinálták?
Vaditimi
2015-03-26 12:12:00

Ani, én pont Andi ellentéte vagyok: a műtét után sem éreztem semmiféle fájdalmat. Egyáltalán semmit. Szerintem mindenki máshogy éli meg :) De az biztos, hogy, még ha fáj is, megéri :) Bár nekem sajnos nem hozta meg a várva várt babát, de az legalább kiderült, hogy egyik petevezetőm lezárt. Nekem más bajom volt, és annak orvoslása után sikerült a baba :)
Andi1989
2015-03-26 12:05:14

Kathy16,
egyet elfelejtettem mondani... Ha az ovutesztet jóstesztként használod, akkor a reggeli órákban kell elvégezni első vizeletből a tesztet.:)
A délutáni ovuteszt nem biztos, hogy valós eredményt ad.:)

Kathy16
2015-03-26 11:38:18

Köszi Andi:) Én is drukkolok Neked:)
Andi1989
2015-03-26 11:34:41

Kathy16,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! A tesztelést meg folytasd, ha erősödik, az nagyon jó jel! Megy a drukk!!!!! :)
Andi1989
2015-03-26 11:27:29

Ani0630,
Üdv itt.:)
Én 2 hónapja estem át a műtéteken.
Kedden reggel fektettek be, ebédtől már nem ehettem. Szerdán műtöttek, kb délutánra tértem magamhoz, csütörtökön mehettem haza.
A műtét hamar meg van, nekem kb 45 perc volt. A hasfalamon volt 4 tűszúrás nyom, a köldökömet vágták fel. A tükrözéshez a hasüreget szén-dioxiddal töltik fel, az átjárhatóságinál kontrasztanyaggal töltik fel a méhet, petevezetőket, petefészkeket.
Az egész műtétből semmit nem lehet utána érzeni, de...
Amíg a szén-dioxid nem ürül ki a szervezetedből, az a poklok pokla.... Én a műtét után 3!!! napig segítség nélkül nem tudtam felülni sem! Nem a hasam fájt, hanem a lapockám, a mellkasom,a rekeszizmom... Fuuu... Nagyon brutál volt...
De túl lehet élni.
Meg a babáért mindent ki lehet bírni.:)

Én nem bánom, hogy megcsináltattam, mert a szövettanból derült ki (nekem küretet is csináltak a laparoszkópia és hyszteroszkópia mellé), hogy a peteérés után van gond.

Nekem kórházban csinálta a magándokim. Így adtam neki "ajándékot"..:)

Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még esetleg, kérdezz nyugodtan.:)
Kathy16
2015-03-26 11:20:01

Sziasztok lányok!

Andi, szerintem is lehet, hogy később volt ovud, mint ahogy a görbe jelzi. Ahova behúzta, ott nagyon egyenes... De még mindig nagyon szép a vége, drukkolok!:)

Tegnap voltam dokinál, aki azt mondta, hogy a hormonjaimmal minden rendben, látszik, hogy volt peteérésem, és minden a normális értéken van. Nagyon örültem neki:) Az éhomi inzulint mondjuk kicsit magasnak találtam (7,7 mIU/ml), a doki szerint ez is jó, de amikor rákérdeztem jófej volt, mondta, hogy szívesen kiírja a terheléses vizsgálatot, hogy biztosak legyünk a dologban.

Képzeljétek, tegnap délután, 12. dpo-n csináltam egy jóstesztet csak a poén kedvéért, és mert sokan írtátok, hogy előbb mutathatja a terhességet. És pozitív lett!:) (Érdekes, mert még sose láttam pozitív ovutesztet még ovu idején se, már ki akartam dobni a teszteket, hogy biztos nem is jók.)
Egyelőre azért nem élem még bele magamat a dologba, még bármi lehet. Holnapra vagy max holnaputánra nem várom.

További szép napot Nektek!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!