Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fszonja,
lehet igazad van, a sógornőm is ezt mondta.:) Nincs mit tennem, csak várni, de ez a legrosszabb...
Ani0630
2015-03-26 11:05:01
Gyöngyvirág
Kérdezte az endodokim(magán) hogy van e acsaládban cukorbeteg? Apukámnak magas a cukra de csak gyógyszert szed, úgyhogy gondolom emiatt nézeti.
Gyöngyvirág88
2015-03-26 10:58:11
Ani, inzulint is néznek? IR-re gyanakodnak talán?
Vaditimi
2015-03-26 10:56:03
Szia Ani!
Nekem másfél éve volt átjárhatóságim. Nekem altatásban, laparoszkópos műtét keretében csinálták, semmit sem éreztem. Két napig voltam bent, sztk alapon, semmit sem fizettem érte.
Ani0630
2015-03-26 10:42:59
Sziasztok
Rég írtam már ide. Mi már két éve próbálkozunk, párom most megy majd kivizsgálásra. Én közben jódot szedek pajzsmirigy alulműködésre,bár a dokim szerint nem olyan nagy az eltérés a TSH-ban.
Hétfőn megyek terheléses cukorra, meg néznel TSH-t is ismét.
Kért még a doki egy autoimmun és egy véralvadási panelt is, és ha jól emlékszem azt mondta annak az eredménye kb egy hónap lesz. Ez tényleg így van?
A másik hogyha ezen túl vagyok és páromnál minden ok, akkor átjárhatóságit is kell csináltatnom, és méhtükrözést.
Valaki aki átesett már ilyenen tudna írni?
Olvasgattam már róla,sokan sokfélét írtak, a fájdalomtól nem félek,mert bármit képes vagyok elviselni csak hogy végre teherbe essek.Tb alapon kórházban megcsinálják?
Köszi aki ír.
fszonja
2015-03-26 10:20:02
Andi
a gorbed alapjan sztem 15. napon volt ovud, utana emelkedik csak a hod. A lutealis szakasz meg 14-16 nap. Szoval max 31 nap. Nem? Szep a gorbrd nagyon
Edina
a hasszurka lehet jo jel. Nekem a ciklusaimban sosem volt ilyen erzes, ez is gyanus volt. Ennyire ismeri az ember a szervezetet. Ha szokatlan, az biztato lehet.
kicsikincs
2015-03-26 09:59:44
Helyes! :) Várjuk vissza a görbédet! :) Én most egy kissé leelőztelek az össze vissza ciklusommal de remélem h most már helyre billen!! :)
Gyöngyvirág88
2015-03-26 09:35:57
Kicsikincs
Köszi az érdeklődésedet :) Aranyos vagy :) Ma vagyok a 30. napon, 1-2-3 napon belül mensizni kellene. Utána folytatom a mérést. 4 napja mérek már, hogy újra belelendüljek :)
Andi1989
2015-03-26 09:33:19
Vaditimi,
Köszönöm.:) Remélem, hogy ez szép görbe babát jelent.:)
Csak, amit nem értek... A hőm és az ovuteszt szerint március 11-én volt petetérésem, ami ugye pont a ciklus 14. napja.
Viszont a normál ciklusom 31 napos.
Így most nem tudom, hogy a mai nap már késésnek számít, vagy nem...
Ha az ovut veszem alapul, akkor ma meg kellett volna jönnie, ha nem jött össze a babó, nem?
Viszont, ha meg a normál ciklusomat, akkor csak vasárnap kellene megjönnie..
Vagy most nem értem.:D