Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Én ma így állok.
Penteken a 12. dpo-n csinaltam tesztet negativ lett, 11-13 naposak szoktak lenni a lutealisaim. Azóta hőm még fenn csak pár barna csepp. A ciklusaim pedug 27-30 naposak. Furi ez. Lehet a teák hatására jott előre az ovum es nyúlt meg a lutealisom? Ha szerdaig nincs nemvart tesztelek sztem. Hátha :)
kardvirag
2015-03-30 08:10:40
Edina inkább vegyél 2 tesztet, és egyiket ma amikor tudod, masikat csinald meg holnaputan reggel.
kardvirag
2015-03-30 07:42:24
Csütörtökön megyek dokihoz, aki most utolsó éves,kórházban dolgozik, megvizsgál engem.....:) Addig már nincs sok. Kibírom. Tudjátok biztos szeretnék lenni a terhességben...
Az én dokimhoz majd pár hét múlva mennék, amikor már lenne szívhang.
kardvirag
2015-03-30 07:39:54
Szia, szerintem nem baj. Én szombaton este is teszteltem egyet, az is pozitiv lett. :)
Edina1985
2015-03-30 06:32:18
lányok. látom sokan sok gyógyszert, hatóanyagot szedtek. leírnátok, hogy mit mire használtok? 8 körül tesztelek majd, sajna itthon nincs tesztem.baj, ha nem reggeli első pisiből?
Klau84
2015-03-29 22:44:34
Köszönöm Moha,nagyon ari vagy! :)
Moha13
2015-03-29 22:21:40
Klau
Ezen kívül még Gyuri bácsinál találtam ezt a fajta galajt, máshol nem igazán.
Moha13
2015-03-29 22:14:53
Klau
Ha nem találnál közönséges galajt (valamiért a herbáriák és patikák nem tartanak, csak a másik kettő félét), van ajánlatom, ahonnan rendelhetsz, nagyon szép tiszta hely, a Bakonyban, egy kis családi vállalkozásban gyűjtik a növényeket, tavaly is onnan rendeltem és most is, nagyon aranyosak, szívesen ajánlom mindenkinek gyógynövénybeszerzéshez. :)
http://magyarforras.lapunk.hu/
Klau84
2015-03-29 19:17:33
Moha!Nagyon szépen köszönöm a segítséged,tanácsaid :) veszek akkor galaj teát,van nálunk Vital bolt,hátha ott van ilyesmi.. meg akkor lehet kezdetnek a Maca Vibe-al próbálkoztatom a férjecském..bár napi 3..ha éjszakás nem fogja tudni nappal bevenni..ááá..na jó,megoldjuk :) Köszi mégegyszer!
Gyöngyvirág!Ha eljutok az endos dokihoz és azt mondja gyógyszer,nem fogok problémázni,csak mire kapok oda időpontot,gondoltam addig próbálok valami házi praktikát :)
Vedi! Veletek vagyunk! :)
Tegnap éjszaka megmentettem egy sünikét..most viszem ki az árokba,de olyan cuki,mint egy baba..úgy megtartanám..na jó,léptem,csak egy életkép volt,bocsika :)
Így állok.