Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok...ne csináljátok ezt...nehogy bárki is elhagyja a fórumot...max a szülés idejére...:) így is ki vagyok akadva, hogy nem jön a baba...ráadásul van egy nyamvadt munkahelyem...ezért nagyon szeretek itt beszélgetni...persze nem mindent tudunk pontosan, ezért is kérdezgelődünk...csak sajnos sok esetben még az orvosok is nagyon ellentmondanak egymásnak ugyanabban a témában...én a kislányommal vérszegény voltam...azt mondta a dokim igyak pár deci vörösbort...kétnaponta...terhesen...majdnem dobtam egy hátast...persze eszemben sem volt...a szülés után mivel császárral szültem a nővérke mondta hozassak be SÖRT...mert attól megindul a tejem...ki voltam akadva...előszőr telenyom fájdalomcsillapítóval...arra igyak...és szoptassak...ez tuti lett volna...persze kihagytam a sört...és lám 17 hónapig szoptattam, mikor elhagytuk...úgyhogy lehet ezért mindenki olyan bizonytalan...mert még az orvosok is azok...
Anitacool
2015-05-31 16:17:25
Senkinek nem kell elhagynia a topikot, ne vicceljetek már! Azért vagyunk itt, hogy eszmét cseréljünk, hogy egymást segítsük! Úgyhogy hajrá!
Kicsifény
2015-05-31 16:05:34
Edina, értettem a célzást. Nem kívánok magyarázkodni, főleg úgy, hogy már van egy gyermekem.(kérem mellőzni az olyan szöveget, hogy pont ezért sem kellett volna ilyet írnom!)
Én hagyom el a fórumot, ezek szerint nem sikerült bekerülnöm a csapatotokba.
Mindenkinek minél előbbi babazast kívánok!
Anitacool
2015-05-31 14:27:05
Edina, köszönjük, hogy megosztottad velünk a jó tanácsodat! Kérlek ne akadj ki az itteni beszélgetéseken, Detti felvetette, hogy napok óta fáj a feje, sőt hányásig fajult a rosszullét, ezért kérdezte a közösséget, hogy mi a javaslat. Sajnálom, hogy csak későn láttad a kérdést, de így is nagyon hasznos volt a válaszod a későbbiekre nézve. Örülünk, hogy megosztottad a gondolataidat velünk, pláne, hogy te az egészségügyben dolgozol.
Maradj velünk a továbbiakban is, hiszen azért vagyunk itt a fórumon, hogy megosszuk tudásunkat, tapasztalatainkat egymással és bátorítsuk egymást a rosszabb időkben. Nem utolsó sorban pedig, hogy örvendezzünk egymás sikerének! :-)
Edina1985
2015-05-31 14:15:38
"az első 6 hétben nem nagyon hat semmi a babára". lehet ezt olvasni egy gyógyszerrel kapcsolatos kérdés válaszaként. NAGY HÜLYESÉG!gondolkozzon el az, aki ezt írta. nem hat semmi? akkor miért beszélnek az orvosok arról, hogy érdemes elhagyni a dohányzást, italozást már a babatervezés időszakától? miért beszélnek az egészséges mozgás bevezetéséről, a kiegyensúlyozott étrendől? miért javasolnak vitaminokat? nem akarok senkit sem megbántani, de én minden káros dologtól tartóztatom magam. mármint ami nekem károsnak számít.pont olyan ember válasza volt, aki babát szeretne. de igen is, tudja meg, hogy sok minden káros lehet a babára, már a fogantatás pillanatában. idegesség, gyógyszer, alkohol, vegyszerek....... akkor elmondom. az embriónak már a 13. napon van szíve, ami ver és rendeltetésszerűen működik. a 4. hét végére minden szervrendszere megvan, csak esetleg még nem működik. a méhen belüli élet során ezek a szervrendszerek működni kezdenek, majd maximumukat érik el az időre születésnél. vannak gyógyszerek, miket nem lehet akár hogy szedni. így üzenek minden várandósnak, hogy fájdalom csillapításra csak a kék Panadol használható a terhesség 12. hetéig, aztán már az Algopirint is lehet használni. de ha az sem hat, lehet piálni, drogozni, ha "6 hétig nem hat semmi a babára". bocs, ha valakit megbántok, de nálam ez a tanács, vagyis megszólalás kiverte a biztosítékot.
Anitacool
2015-05-31 13:23:31
Június 1-4-ig mutatja a Jónás naptár a termékeny időszakomat, remélem, igaza lesz és meghozza a valóságban is tüszőrepedést :-)
Ti szoktátok figyelni a Jónás naptárat? Én egy ideje nem néztem, de kiderült, hogy legutóbb akkor jött meg, amikor a naptár szerint kellett. Lehet, hogy semmi összefüggés nincs, de hátha mégis :-)
Anitacool
2015-05-31 11:20:59
Lisa, vajon mi más ebben a ciklusodban, mint pl. az előzőben, hogy ilyen alacsony a hőd?
Edina akár itt, akár máshol olvastad a butaságot, örülnénk, ha megosztanád velünk is! Kérlek, ha olvasol még minket, akkor fejtsd ki, miért fordulsz el az oldaltól!
Nina szerintem se vegyél el a hődből. Hogy áll a görbéd? :-)
Kira amíg nem jön meg a rendes menzesz, addig bármi lehet, fel a fejjel! Esetleg jövő héten lőj el egy tesztet, mert ha baba van, akkor irány a doki a rózsaszínes nyákoddal!
Ági nagyon ereszkedsz, de fel a fejjel! Pár nap és kiderül, hogy sikeres volt-e a hónap. Ha netán nem, akkor se keseredj el!
Nekem ez a 17. ciklusnapom, egyelőre semmi. Ez mostanában nem meglepő, de azért remélem a maca segít picit helyre rázódni. :-)
Gyöngyvirág88
2015-05-31 10:59:21
Mi írtunk baromságot vagy valamelyik másik fórumban olvasta Edina? :O
Gyöngyvirág88
2015-05-31 10:58:41
Fantasyc halvány fogalmam sincsen :( Írj be 36.6-ot és lezárjuk az ügyet :)