Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-05-30 19:16:55

Most mit csinaljak szurke nurofen van ibufren tartalmu,kinyuvadok...
Gyöngyvirág88
2015-05-30 19:12:41

A gyógyszerészek az paracetamol-tartalmú készítményeket tartják jó aszpirinhelyettesítőnek. A hazai patikák kínálatából ebbe a csoportba tartozik a Panadol, a Mexalen, az Efferalgan és a Ben-u-ron. Ezeknek a készítményeknek a mérsékelt használata nem jelent kockázatot a terhesség alatt, de csak akkor szedd őket, amikor feltétlenül szükséges.

Algopyrin

Ahogy az összes többi gyógyszerrel, az Algopyrinnel is óvatosnak kell lenned. A terhesség első három hónapjában és az utolsó hat héten a szedése nem ajánlott, a köztes időszakban azonban láz- és fájdalomcsillapítás céljából is sok orvos írja fel kismamáknak.

Ezeket találtam :(
Dettikécske
2015-05-30 19:10:31

Algopyrynt szabad,valaki aki olvassa?
Dettikécske
2015-05-30 19:06:17

Gyongyvirag segitssss.... Meg mindig fejfajas...szurke nurofenem van 2 napja szenvedek nem merek bevenni..
Gyöngyvirág88
2015-05-30 18:48:20

Gratulálok Makesz :) Írj ám a fejleményekről :)
Makesz
2015-05-30 17:49:59

Még valami én a 14 napon teszteltem kedd délután akkor már halvány csík volt pénteken kellett volna megjönni aznap reggel már szép erős két csíkos tesztem lett.
Makesz
2015-05-30 17:47:14

Sziasztok csajszik már rég irtam de olvaslak ám benneteket.Nagyon szorítok mindannyiótoknak nekünk 9 hónap kellett a babához hogy összejöjjön és az hogy az átjárhatósági vizsgálat után a következő hónapban sikerült az maga a csoda :)) Tegnap voltam az első uh-on szabályos petezsák méhen belül és benne életjelenség tapasztalható.A legszebb mondat amit hallhattam. 2 hét múlva megyek megint bizom benne hogy a szívhangját is hallhatom most 5-6 hetes lehetek.CSatolom az én babás görbémet nekem is sokat jelentett ezeket a görbéket látni és az enyémhez hasonlítani őket.Még egyszer minddenkinek nem feladni össze fog jönni.Szép napot mindenkinek...
Gyöngyvirág88
2015-05-30 16:55:48

Kicsifény

Már az hiba a mérésnél, hogy 6.30 és 7.30 között. Max 5-10 perces eltérés lehet, nem ekkora kilengés. Így nem lesz olyan pontos a görbe.

Detti

Ez a diéta az anyagcserezavar miatt kell, mert hogy ennek a betegségnek az az alapja :)
Dettikécske
2015-05-30 15:30:17

Koszi csajok aranyosak vagytok,jo lessz az a csik....:) Gyongyvirag az a dieta mire valo? Kicsifeny en kerdezten a drnot azt mondta a pisilies elotit kell beirni,en mindig 5 kor merem mert akkor mar kikell mennem,hetvegen is bealitom az orat utana vissza alszok:)
Kicsifény
2015-05-30 14:23:51

Sziasztok!

Általában 6.30-7.30 között mérem a hőmet. De ma hajnal 5kor felébredtem, megmértem, 36.2. Majd kimentem a wcre, visszaaludtam és 7.30kor megmértem és 36,6. Akkor most hogy számoljam vagy melyiket vegyem alapul?

Detti, remélem hamarosan erősödik a csíkocska! :)

Én az első gyermekem előtt indultam el IR és PCO kivizsgálásra, de mivel rögtön összejött, így kizárták, hogy ez lenne a bajom. De végig a terhesség alatt tartottam a 160 gr ch diétát és most is próbálok e szerint étkezni, mert diétának is nagyon jó. Csak sajna most sokszor elcsábulok. :)
Van egy mintaétrendem is, ha érdekel valakit, mailen átküldöm.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!