Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Detti, nem a gyógyszerrel volt a gond, ne idegeskedj, inkább gyere reggel egy pozitív teszttel! :))
Gyöngyvirág88
2015-05-31 20:59:53
Detti nem az egy szem gyógyszerrel volt a baj, ezen ne idegeskedj. Szarul jött ki ez az egész, de most már fejezzük be. Aki marad, marad, aki nem, az meg megy. Ennyi.
Dettikécske
2015-05-31 20:04:27
Én értem csak most ideges lettem ez miatt én is és össze vissza olvasgattam....
Dettikécske
2015-05-31 20:04:21
Én értem csak most ideges lettem ez miatt én is és össze vissza olvasgattam....
Anitacool
2015-05-31 19:59:40
Detti, nem akart Edina rosszat, csak nem a legszerencsésebben fejezte ki magát. Csak óva akart inteni az esetleges mellékhatásoktól. De mi itt mind dolgozunk a baba projekten és mind jót akarunk a leendő embrióinknak, hogy aztán szép egészséges babák legyenek belőlük :-)
Dettikécske
2015-05-31 19:45:17
Azt mondja az orvos csak a kura szerű káros....
Dettikécske
2015-05-31 19:41:27
Most mi ez? Mi volt itt amig nem voltam? Nekem még mostanra fejeződot be a beágyazodás,ha minden igaz már pedig ugy érzem,igen,de még a teszt pénteken csak alig látható volt ,holnap reggel kiderül,nem hiszem azért hogy az az egyzsem nurofent ártot volna mostan,az se volt normális hogy másfélnapig fájt a fejem őrülten,szerintem azzal az egy szemmel nem ártotam..most... de azért fogok beszerezni kék panadolt....Bocsi h, ilyen felfordulás lett miattam,csak én is ne mertem bevenni semmit ezért kérdeztem,ceizel endre azt mondta az sem használ ha migrénja van a kismamáknak csak azért irják rá a gyogyszergyárak h vérdjék magukat,de nem hiszem h ártotam volan most azzal az egy szemmel....:((( stb.stb,
lisa74
2015-05-31 19:03:23
Osztom corina ěs gyöngyvirág âllàspontjàt.. Szerintem mindenkinek van elég problémàja, ne vegyük el senki kedvét az oldaltol.. Olyan jó kis csapat van itt, és szükségúnk van egymàsra, mert jo meg osztani a problémàkat, és biztatàst kapni egymàstol, és örülni a màsik boldogságànak... :-) :-) :-) :-)
Ha van felelesleges pici energiànk akkor azt a jó dolgokra hasznàljuk...
Mindenkinek nagy ölelés.. :-)
nina1986
2015-05-31 18:30:24
Koszonom csajok a valaszt... Azert megkonnyebbultem picit! 36.8-37kozott van a hom szerda ota! Elvileg ovu utan mindig 36.6 ment fel a hom es most tettunk erte, h ez ne igy legyen :) Remelem jo idoben, jokor....! :) Csutortokre nem varom! Este feltotom a gorbem is :) Puszi csajok es megegyszer koszonom :)))
Gyöngyvirág88
2015-05-31 18:02:40
Atyaég, elmegyek pár órára és mi van itt :(
Mindenki nyugodjon megy. Edina lehet, hogy szakértő vagy, ezért a véleményedet kellett volna elmondanod, nem pedig lelépni, meg nem "gondolkodjon el rajta, amit írt) szöveggel kioktatni. Én elég aktív vagyok itt, én marhára nem szeretem a vitákat.
Úgyhogy ha valaki hibázik, akkor ki kell javítani. MINDENKI hibázhat.
Corinna, alkoholmentes sört szoktak javasolni, nekem most van szoptatós kismama ismerősöm, ő is nyomatja :)