Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-06-01 10:19:26

Kira!Reméljed is....:))) Nekem a páromnak az ikrek 8 év után lettek lombikkal,még is remelémem es hiszem,nekünk össze jön,vagy már remélem össsze is jött,....:)))
Gyöngyvirág88
2015-06-01 10:17:53

Drukk Csajok :)
Köszönjük Dettikécske :) Én nem vagyok vallásos, de hátha a Te imád segít rajtam is :)
Kira84
2015-06-01 10:17:19

Dettikécske Nekem is csak Szombaton meg Vasárnap volt,remélem ma nem lesz.. :)
Dettikécske
2015-06-01 10:10:08

Kira!Nekem azt mondta az orvos,ovuláciokor és beágyazodásnál is lehet olyan a nyák de csak is 1-2 napig :)))
Kira84
2015-06-01 10:07:38

Dettikécske: Igazad van a remény hal meg utoljára,talán azért is vagyok egy kicsit ideges mert a hétvégén végig barnáztam meg rózsa színes nyákom is volt.Most nem tapasztalom remélem nem is lesz,viszont az tuti hogy a derekam egyre jobban fájdogál.Minden esetre holnap úgy is megyek a dokihoz az eredményekért majd megkérem hogy nézzen rám..
Dettikécske
2015-06-01 10:07:33

Amugy csajok,ha most ki tagadtok is ezért,én nem tudom mennyire hisztek Istenben,de én hiszek,és amit kérek tőle mindig megadja,és miota felkerültem az oldalra értetek is imádkozok mindjáotokért,adja meg a szivetek vágyát,hozzon örömet az életetekbe,potolja amit elvesztetek,sikeres fogantatás,terhesség és szülés legyen meg az életetekben...... remélem nem baj h imádkozom értetek...:)))Csak kérlek higyetek,ne legyetek negativak,és ne féljetek....
Dettikécske
2015-06-01 09:54:35

Hajrá Kira! Fel a fejjel.lehet csak korai volt nekem is halvány lett legközelebb hétvégén tesztelek,csak nekem jelzett a szervezett az ovust meg a beágyazodási vérzést is,csak énis türelmetlen vagyok és korán csináltam....azért csak reménykedj ne mondj le arról amit szeretnél....lemondás fél veszteség" ....bizakodjál!!!!:)))
Kira84
2015-06-01 09:51:08

Áh nem bírtam ki,ma ellőttem egy érzékeny 10ml tesztet.Nem is tudom mit gondoljak vagy érezek megjelent egy nagyon halvány második csík is,valahogy még sem örülök neki olyan kis halvány sajnos máskor is volt már ilyen aztán még sem lett baba.Olyan fura félelmet érzek ,Nem nagyon merek reménykedni....
Dettikécske
2015-06-01 08:32:34

Csajok! Amit irtam pénteken az az két csepp vér,tűhegynyi,szerintem az lehetet a beágyazódási,onnét 3 napra mutatja ki a teszt nem? pénteken volt szombat vasárnap hétfő 3 nap,akkor szerintem holnaptol,de rá várok mér,mutattam a páromnak is azt mondta háát nagyon halovány,az nemcsak az h azt jelzi h ott kell lennie? mondom nem az csak akkor van ott ha ottvan a baba....:))) Reméljük....
A hétvégén nagyon sokan voltunk,itt voltak a párom ikrei is,meg a testvére kislánya,meg az én gyerekeim.Este vissza vitte őket,lementünk pecázni gyerekek nélkül,én csak pihiztem a parton,jo volt a friss levegő a csend,fogtunk halacskát is,ma az lessz a vacsi....:)))
Anitacool
2015-06-01 07:52:07

Lisa, ha nem repedt meg tüsző, akkor a jó ég tudja, mikor.
Nekem meg ma lehet, hogy megjön. Príma. Eddig 50 napra jött, most meg a maca mellett 20 napra fog? Nem értem... Tegnap este éreztem egy hatalmas pukkanást a jobb petefészkemnél... Ilyet már egyszer korábban megfigyeltem, de nem tudom, mi lehet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!