Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyöngyvirág88
Köszönöm,most nagyon boldog vagyok.
Remélem neked is nemsokára szép erős teszted lesz..
Sőt remélem mindenkinek aki csak ezen az oldalon van .kitartás lányok én 4-éve vártam az én kis csodámra sok kudarc és veszteség ért, de most ez a pici kárpótol mindenért.Pedig higgyétek el én már lemondtam arról hogy Anya legyek,és mégis sikerült remélem minden rendben lesz velünk...
Gyöngyvirág88
2015-06-06 16:47:05
Kira, ez gyönyörű, gratulálok :)
Gyöngyvirág88
2015-06-06 16:46:40
Anitacool
Nekem is gyógyszer kellett, hogy meghozzák a mensim. Ezeket a 3. napon szokták levenni.
Kira84
2015-06-06 16:24:56
Sziasztok lányok.
Ma is fentebb ment a hőm és ma is szép erős pozitív lett a tesztem..
Reggeli tesztelés..
Zsuzska nekem nem mondta a doki, hogy meg kell jönnie a vérvétel előtt, azt mondta a jövőhéten valamikor menjek el. Van ennek jelentősége?
Most így állok.
Gyöngyvirág88
2015-06-06 14:48:47
Fantasyc, szerintem nagyon szép a görbéd, én bizakodó lennék :) Bár magamba is hinnék ennyire :D
Dettikécske
2015-06-06 13:47:31
Fantasyc már 40 ik napon vagyok a hőm pedig holnap 21 napja lessz hogy fent van nemesett le,és azt irja ciklus vége felé az lh teszt ha erős akkor terhes ha gyenge akkor a következő kezdődő ovut mutatja....:)
Fantasyc
2015-06-06 13:43:13
Sziasztok!
A jóstesztek már annyi embernek okoztak csalódást, de neked Detti nagyon szeretném, ha tényleg összejönne. Remélem tényleg segít ez a pozitív gondolkodás. :-)
Várom a rendes teszt eredményét. Kérünk majd fotót is. :-)
Gyöngyvirág, most szeretném, ha megint egy rugóra járnánk és holnapra nekem is elmúlna a barnázásom.... :-) Nagyon enyhe és ez már a harmadik nap.
Dettikécske
2015-06-06 11:16:29
Csajok csináltam tesztet most a lh(josteszttel és erős pozitiv) hétfőn rendes terhességivel csinálok....:))))