Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok ha nekem pl hajnal kettokor pisilnem kell akkor mikor teszteljek,a hajnallibol az az elso?
Anitacool
2015-06-05 22:59:47
Hogyhogy Norcolutot szedsz, azt mire? Nekem labor előtt semmit nem kell szednem. A görbéd egyébként milyen? Fel a fejjel, eljön a mi időnk! ;-)
zsuzskam
2015-06-05 22:43:39
Kira! Nagyon gratulálok! :)
Anita! Mi tényleg egy cipőben járunk. Én is most voltam dokinál, és én is megyek vérvételre, de csak 15-e után. Addig szedem a Norcolutot, aztán jön a labor. Remélem valami csak kiderül már nálunk.
Dettikécske
2015-06-05 20:44:24
Kira! ez mar nagyonszép csikocska.Első nekem is olyan volt mint a te elsőd,ugyhogy remélem hétvégen meg már olyan erős lessz mint most neked,hételején csináltam ..... :)))
Dettikécske
2015-06-05 19:02:54
Kardvirag,van egy 16 eves lanyom,az ikrek fiuk 6 evesek,ok az elozo hazasagombol vannak,es az uj parommal szeretnenk egy kislanyt,neki pedig 10eves fiu ikrei vannak az elozo hazasagbol.Sokan vagyunk,msr 7 szemelyes kocsi kell mikor itthon vannak a parom ikrei is.....;))))
kardvirag
2015-06-05 18:14:57
Kira a teszted erős két csíkos, még az enyém sem volt ilyen erős, az első poz.tesztem. Azt hiszem hogy lehet gratulálni neked. Gratulálok! Vigyázz nagyon magadra, pihenjél sokat, és minél előbb menjél dokihoz a barnázás miatt.
kardvirag
2015-06-05 18:11:29
Dettikécske Szuper jó dolog, h már van 2 gyereked, az ikrek. :) Fiúk, lányok? Hány évesek most?
Drukkolok, h összejöjjön a testvérkéjük. :)á
Üdv, Kardvirág
Dettikécske
2015-06-05 18:04:13
Agi az mar eleg hosszu ido,nekem ez az elso gorbem,de ugy nez ki sikerult,legalabbis ugy remelem,1-2 nap es kiderul. Kivanok nektek turelmet es mielobbi sikeres fogantatast.....terhesseget,majd babazast;)))) Ne add fel....;)