Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó, reggelt. Este megint volt barna egy pisinél és most is. :(
Dettikécske
2015-06-07 06:02:44
Kira Gratulalok! Kicsifeny nem baj ha dettinek hivsz,amugy Edit vagyok csak aztnem vette el regikor. Ma igy allok.nem teszteltem,nem volt erom hanytam hajnalban,majd hetfon,de tuti baba van..;)))
Kicsifény
2015-06-06 23:53:43
Anitacool, nekem januárban 3 hétig tartott a mensim, éjjel semmi, nappal nagyon kevés. Aztán ismét szedtem a baratcserjet, kicsit javult, aztán kihqgytam egy kis időt, aztán újra szedem, de még az előző ciklusom is 45 napos volt, viszont legalább jelzett ovut a grafikon, több oldalon is és pont 14 napos.volt a lutealis fazisom.
Ezt a hormonverveteles kört májusban csináltam végig, az első és a harmadik értékei teljesen rendben vannak, a kozepidot nem jól saccoltam, korán mentem, úgyhogy most azt vizsgáljuk uh-gal is.
A doki azt mondta, szedjem a baratcserjet, e vitamint, folsavat és ne stresszeljek...bevallottam neki, hogy eléggé ragorcsoltem a témára, de most eljutottam oda már, hogy nem agyalok folyton. Majd jön, ha jönni akar... :-)
A vérvételre menj el, vagy kérdezz rá előtte a dokinál. De szerintem ő fogja tudni így is értékelni pl.az előző mensidtol számolva, de csak tippelgetek. Nem lehet, hogy ez a maca kavart be most neked?
Anitacool
2015-06-06 23:34:45
Kicsifény, köszi az infót! Az a baj ezzel, hogy igazából régebben kb. 35 naposak voltak a ciklusaim, terhes lettem, de legnagyobb bánatomra elvetéltem. Azóta 50 naposak a ciklusaim. A mostani alatt viszont sajnos végig vérzek hol jobban hol kevésbé. Emiatt nem tudok nagyon számolgatni, nem tudom mihez képest kellene viszonyítanom. De szeretném hinni, hogy gyógyszerek nélkül is helyre lehet jönni. Annak idején a fogamzásgátló elhagyása utáni egy évben csak akkor jött meg, ha gyógyszerrel meghozták. Aztán évek alatt beállt 35 naposra. Most mit nem adnék érte újra :-)
Kicsifény
2015-06-06 22:41:33
Anitacool, a hormonokat egy ciklusban 3szor kell nézni, mindig más hormont. 2-5, 14.nap körül, 23-25.napokon. Nézz utána, mert most csak fejből írtam a napokat, de kB. stimmelnek. Ha nem pont 28.napos a ciklusod, akkor úgy kell szamolni, hogy pl.ha 35 napos a ciklusod, akkor a kozepido 14+, vagyis 14+7 nap, mivel 35 az 7tel több, mint a 28. A 23-25.napokat ugyanugy kell szamolni.
Kira, ismét gratulálok!
Detti, várjuk a tesztet! (nem baj, hogy Dettinek hívlak?) :-)
Én ma így állok, hétfőn elmegyek egy uh-ra, hátha elkapjuk a kozepidot. :-)
Gyöngyvirág88
2015-06-06 20:36:58
A következő 2 napban el is dől minden :)
Anitacool
2015-06-06 20:10:07
Drukkolok neked! :-)
Gyöngyvirág88
2015-06-06 19:56:56
Lesz, ami lesz :)
Anitacool
2015-06-06 19:55:14
Akkor az igazság itt lesz ;-)
Más oldalak szerint nekem is volt ovum, szóóóval....