Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyöngyvirág, TSH, LH, FSH, prolaktin, ösztradol, progrszteron, tesztoszteron lesz nézve a jövőhéten. Emelett lesz még mindenféle, májfunkció stb, ha már egyszer szúrnak, nézzenek mindent meg.
Dettikécske
2015-06-05 16:26:35
En is Agi! Ti miota probalkoztok?
Ági41
2015-06-05 15:26:57
Dettikécske, igen, 41 éves vagyok.
Gyöngyvirág88
2015-06-05 15:20:03
Kicsifény
Elméletileg úgy van, hogy tegyük fel mindennap 7-kor mérsz. Ha 6-kor, akkor 1 tizedet hozzáadsz, ha 8-kor, akkor levonsz 1 tizedet :)
Azt hiszem :D
Anitacool
2015-06-05 14:51:13
Kicsifény hallottam, régebben használtam is kapszula formájában. :-) Jelenleg a Macát használom, ebben a ciklusban kezdtem, mert hallottam a hormon harmonizáló hatásáról. Hogy attól, vagy nem attól azt nem tudom, de ebben a ciklusban szinte végig vérezgetek. Kíváncsi vagyok, hogy a laborból mi derül majd ki.
Ha bizonytalan vagy az ébredési hődet illetően, hagyd ki a mai napot, a görbéd alapján ilyenkor még nem várható peteérés, úgyhogy végül nem nagyon fog számítani.
Vannak trükkök, megfigyelések, ami alapján lehet korrigálni, de se nem a megszokott időben, se nem elég alvás után mérted.
Nekem pl. mostanában az ébredési hőm nem a legalacsonyabb hőm a nap folyamán. Kíváncsiságból lefekvés előtt is meg szoktam mérni, és olyankor alacsonyabb 1-2 tizeddel, mint reggel, alvás után :-)
Fura :-)
Dettikécske
2015-06-05 14:38:15
Agi te 41 eves vagy? Mert en igen. Kicsifeny,nem vagyok turelmes,turelmetlenul varom a tesztelest.A hetfoi alig lathato volt,szerintem baba van,de igy mar csak vasarnap lessz teszt,es remelem eros 2 csikos,ha igen akkor jovoheten vagy utan elis megyek ultrahanga....;))))
Kicsifény
2015-06-05 14:01:12
Sziasztok!
Kyra, ez a teszt már nagyon szép két csíkos! :)
Ha barnázol, akkor javaslom, hogy menj dokihoz, mert lehet alacsony a progeszteronszinted és arra adnak gyógyszert, hogy segítsék a tapadást a babának.
Detti, nagyon türelmes leány vagy :)! Én már szét teszteltem volna magam... Drukkolok, hogy vasárnapra erősödjön!
Anitacool barátcserje kapszuláról hallottál már esetleg?
Lányok, hogy van az a szabály a hőnél, hogy ha hamarabb mérem vagy ha később? Leírnátok nekem? vagy van valahol egy oldal, ahol írnak erről?
Én ma vagyok a 13. napon, a hőm ugyanannyi, mint tegnap, bár ma 6.30 helyett 5kor mértem és nem aludtam 6 órát, úgyhogy elég nehéz kiszámítani bármit is. :)
Hétfőn elmegyek dokihoz egy ultrahangra, mert mivel nekem is összevissza ciklusom van, nem tudom mikor van peteérés és a doki mondta a múltkor, hogy próbáljunk meg elkapni egy középidőt. Voltam hormonvérvételen is, teljesen rendben van az összes értékem...csak a baba nem akar jönni...azt hiszem, ideje a férjemnek elmenni vizsgálatra. :)
Kira84
2015-06-05 13:23:21
Sziasztok lányok!
Ma egy kicsit megvoltam ijedve mert reggel egy picit barnáztam,csináltam tesztet megint és hála istennek szép 2-csíkos.Viszont utána csak feküdtem és már minden oké.
Hányinger egyre erőseb,semmilyen édeset vagy édességet legyen az sütemény nem bírom elviselni, azonnal megundorodom tőle. Teszek fel képet a mai tesztről.