Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-10-11 10:03:19

Sziasztok lányok! Túléltem az első húzós hétvégémet! :-) Ügyesen kikerültem 2 szülinapos koccintást, a nehéz dobozok emelgetését is, de sajnos nagyon hideg volt végig, és azon izgultam, hgy meg ne fázzak, mert 2 kolléganőmnek is sikerült felfázni. Eddig úgy tűnik megúsztam ;-) 40 óra alatt 4 óra alvással...

Fiona szívből gratulálok, vigyázz magatokra! Várjuk majd a tesztképet! :-)

Lányok nekem akkor jött össze, mikor az első alkalommal ovu napjától folsav+e-vitamin kombót ettem.
SzMZs te írtad valamikor, hogy majd átállsz a halolajra, ha összejött a baba, e-vitamin helyett. Mikor érdemes? Iszom szavaid :-)
Én 27-re tervezek időpontot kérni ha sikerül, az 6+6 nap, elvileg már ott is minden látszik, ami megnyugtathat.
2x álmodtam már lány babáimról :-) na erre kíváncsi leszek :-)

BKATA77
2015-10-11 09:30:51

Köszi Krisz a biztatást:) Lehetséges hogy így van amit írsz azért is leszek kíváncsi a következő napokra.
BKATA77
2015-10-11 09:27:45

Olyan is létezik,hogy terhesen valaki menstruál,mint az én anyukám velem,meg olvastam nagyon sok helyen,persze nem azt mondom hogy ez rám is igaz de elképzelhető. A hőm alapján ha fennt marad még ennyire és ha elmúlik a menszesz ujra tesztelek mert akkorra már biztosra ki kell,hogy mutassa hogy van ott valami.Nekem most 2 nappal hamarabb jött tünet nélkül,próbálok pozitívan gondolkodni.Akár hányszor csináltam életem során tesztet nem lett pozitív időn túl sem.De majd meglátjuk a következő napok állását.
Krisz27
2015-10-11 09:22:40

Fiona, gratulálok Neked! :)
Hugery és Kata: Nagyon nagyon sajnálom.... Fel a fejjel...
Kata: Amikor írtad ezt a halvány pozitív tesztet, nem akartalak elkeseríteni, de az hogy reggel megcsináltad, negatív volt, és estére láttál rajta egy halvány vonalat, sajnos nem jelent semmit. A tesztekre rá van írva hogy bizonyos idő után már nem mérvadó amit mutat."Ha az eredményt nem a megadott reakcióidőn belül, hanem később olvassa le – Ilyenkor a vizelet száradásával úgynevezett párolgási csík jelenik meg, mely nagyon halvány, de a pozitív terhességi teszttel összetéveszthető." Tudom hogy szerettél volna kapaszkodni valamibe, csak ez így talán még rosszabb... Tényleg sajnálom. Ebben a hónapban összejön. :)

Az én hőm "beragadt" mehetne egy picit feljebb...
Olyan szép görbékből lett mégis menszi... Nem is tudom merjek e reménykedni...
BKATA77
2015-10-11 09:19:37

SzMZs értem amit írsz viszont nekem még nem volt időn túli pozi a teszteken,de ha létezik ilyen akkor szerintem az már akkor is pozitív ha nem időn túl van. Igen tudom,hogy ilyen időben kell elmenni erre a vérvételre,legutóbb 2 hónappal ezelőtt voltam az rendben volt akkor,persze változhat az érték is hónapról hónapra.
Klau84
2015-10-11 09:13:10

Fiona,SzMZs gratulálok Nektek! :) Többieknek kitartást, drukkolok csajok!!
hugery
2015-10-11 09:12:14

Én a csodában bízom !
SzMzs régen voltam kivizsgálva (4ev), miomával, cisztákkal mütöttek, állítólag pcos vagyok. Nem viseltem jól a kaális hormondoppingokat! Életmódom azóta sokat változott. Pajzsmirigy mütött vagyok, euthiroxon élek. Egyszer rám kerül a sor! :)
Fiona gratulálok!
Negativot tesztelöknek kitartást!
FrauKriszi
2015-10-11 09:12:10

en ebben a cikluban nem is gondoltam tesztelesre, mert semmi tunet.
Olyannyira semmi, hogy meg sokasos pms sem jelentkezett.
Ezert is kezdtem homerozni, hogy tudjam van-e peteres.
Azt gondolom, hogy a mult honapban nem volt - ezert maradt el a pms. Talan ezert volt csak 3 nap a mensi...
SzMZs
2015-10-11 08:58:13

Kata, kiüthet a teszt zónán csík időn túl, ha nincs baba akkor is, nekem sok utólag behalványodott tesztből lett mensi. Én azóta nem tesztelek 12.nap előtt. Meg ugye ott az elégtelen beágyazódás lehetősége is. Sok pete megtermékenyül, de nem tud beágyazódni teljesen és olyankor rendes vérzés keretében kitisztul. A fogantatás egy nagyon finom, összetett folyamat, 30% az esély egy ciklusban az esély a terhességre teljesen egészséges esetben is.
A magas hődet nézzük meg, hogy mi okozhatja, ha nincs a hátérben semmi, akkor neked is azt mondom, hogy előbb-utóbb meg fog ügyesen tapadni ;) Ezeket a vizsgálatokat ilyenkor kell elhatározni, mikor "már megint megjött" ;) Időt is tölt, hogy ne teljen olyan csigusz lassan és esetleg a pici akadály is kiderülhet ;)
BKATA77
2015-10-11 08:57:25

SzMZs voltam már ilyen vérvételen jók voltak az eredményeim azt mondta az orvos

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!