Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FrauKriszi
2015-10-12 05:38:05

Jo reggelt

En mar nem tudom mi van... Tegnapra elmult, ma meg pecsetelgetek. A hom visszaesett 36.8-ra, de szerintem ez meg mindig tul mas a ciklus elejen.
Igy allok most
BKATA77
2015-10-11 23:24:30

Előfordul, hogy a hőmérséklet a menstruáció alatt még néhány napig magas marad. Ennek oka az előző ciklusból visszamaradt progeszteron.

Ha a petesejt megtermékenyül – amire többnyire a ciklus közepe táján szokott sor kerülni – akkor nem sokkal később a beágyazódásra is sor kerül. A progeszteron ebben a folyamatban játszik igen fontos szerepet. A méhnyálkahártya a progeszteron hatására válik rá alkalmassá, hogy a megtermékenyült és osztódásokon is átesett petesejt beágyazódhasson.
BKATA77
2015-10-11 22:56:08

e- vitamint nekem is javasolt az orvos.
Igen a múlt ciklusomban szinte semmi nem volt,de most azért nem olyan mint az előző ciklusomban én ezt vérzésnek veszem.
Ha magasan marad a hőm miután elmúlt a menszesz akkor fogok egyet tesztelni ha leesik és beáll akkor nem fogom,be tudom egy tisztulásnak.
Nekem általában 3-4 naposak a menszeszeim és normális mennyiségű,egyedül az elmúlt hónapban volt valami változás amit nem tudok.
Lehet a méhpempő csinálta nem tudom,pedig újra akarom a 40 napos kúrát elkezdeni.
BKATA77
2015-10-11 22:50:37

SzMZs meg fogadom a tanácsodat :)

Úgy emlékszem 1.64 Tsh volt
hugery
2015-10-11 18:50:04

SzMZs ez nagyon jól esett :) ha most megjön utánna elmegyek nödokihoz.
SzMZs
2015-10-11 18:44:27

Hugery, ha holnapra visszamászik, akkor lehet az az ok ;)
Ha szeded a pm hormont azzal nem kellene bajnak lenni, a pco az már kacifántosabb, de nekem van pcos barátnőm aki IR-es is és spontán ikrei jöttek össze ;) Szóval, ha egy baba jönni akar, jön :D

Kata, tesztelhetsz egyet, ha elmúlt a vérzés, de ne támaszkodj erre, mert szarul eshet ha negatív lesz ;)

Ha 2 hónapja rendben volt a hormonsor, akkor valószínű nem hormonális a probléma, de hüvelyi uh-t nézess, ha jól emlékszem az előző menstruációd is rövidke és kevés volt, az pedig a nyálkahártyvékonyságát mutathatja, ami pedig a beágyazódást is akadályozhatja.
Én az e-vitaminnal elégedett vagyok, mindig szépen felépült a nyálkahártyám a missed ab után is ;)

A halolajat már elkezdtem szedni, mert pont elfogyott az e-vitaminom pár nappal teszt előtt ;) Úgy voltam vele, hogy vagy megjön és akkor veszek újat a következő ciklusra, vagy nem és akkor itt az ajándék halolajam, amit azt hiszem szelénhez kaptam :D Azt még a thyroxin előtt próbáltam, nem volt rossz, de nem volt elég :) Nekem ugye 2,7 lett a tsh-m, ami nem sokkal de azért magasabb az 1-1,5-nél ami a babázáshoz kell ;)
Esetleg nem tudod Kata, neked mennyi volt a tsh-d 2 hónapja? Mert nekem a nődoki ezzel pont nem foglalkozott, az endokrinológus pedig azt mondta, ez okozhatta a terhesség leállását.
hugery
2015-10-11 15:06:39

Nálam még nincs veszve minden ! Nyitott ablaknál aludtam, és semmi egyèb jelenség :) köszönöm a vigaszt!
Anitacool
2015-10-11 12:31:11

Az első terhességemnél 4x álmodtam azt, hogy kisbabám van egymást követő napokon, mire leesett, hogy egy hete késik :-) De akkor sajnos megszakadt az álom, most viszont mindennek rendben kell mennie :-)
Drukkolok mindenkinek, hogy megtörténjen a csoda.
annácska75
2015-10-11 11:49:05

BKATA77!Nekem az elmúlt 2 ciklusban 37 és 37.1 volt a hőm és megjött!Viszont létezik biztosan olyan,hogy terhesség első pár hónapjában rendes vérzése van.Az én anyukám is így volt velem terhes.De bízom benne,hogy ebben a hónapban másként lesz.3 hónapja szedem az Elevit pluszt,1 hónapja iszom az Inofolicot,és 1 hete eszem a méhpempős mézkrémet.
BKATA77
2015-10-11 11:04:51

Anitacol minden rendben lesz:)
Aranyos,hogy leírod az álmodat:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!