Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egy kérdés.. Ismeri valaki a Moksha-cseppeket? Próbálta valaki?
Ma ajánlották nekem, mert állítólag a teherbeesést is pozitívan befolyásolja, de nem tudom, hogy nekem, aki IR-es, jó-e... Nem-e csak még jobban bekavarok vele...
Tapasztalat?
:)
VeDi84
2015-10-28 15:15:45
Fantasyc, mi a bp-i Kaáliba járunk. Szívesen válaszolok minden kérdésedre!
SzMZs
2015-10-28 13:03:19
Bármelyik hónap lehet AZ, úgyhogy mindig készen kell várni a lelkünkben ;) Egy Apró Élet elindulása óriási dolog, meg kell adni a módját :)
Én az első napokat mindig azzal töltöttem, hogy elképzeltem, amint a kis kuckóját "kitakarítom" :) Előbb-utóbb kedvet kap, hogy beköltözzön :D
Arivett07
2015-10-28 12:59:31
Sziasztok!
Chill nagyon szép a görbéd :-))))) Szerintem is holnap tesztelj, vagy inkább 2 nap múlva.
SzMZs szorítok!!! Gondolom már tűkön ülsz!?
Nekem ez a hónap elúszott:-( Remélem a következő lesz AZ!!!
SzMZs
2015-10-28 10:00:08
Chill, irgum-burgum :P Holnaptól fog késni, holnapután tesztelj csak ;)
Köszi, én mindkét verzióra felkészülök, aztán vagy nagyon fogok örülni, vagy szépen végigcsinálom a nehezebbik verziót ;)
Chill
2015-10-28 09:21:21
Nem is bírtam ki ma előttem egy tesztet, persze semmi (bár csak 25-os volt). A Fertility Friend's oldalon már annyi grafikonon a 9. dpo-n pozitívat tesztelnek... No de nem csüggedek :) a hő nagyon jó, ilyen még nem volt, a cicim is nagyobb, fáj is szóval reménykedem, bár mindig reménykedem.
Nagyon Drukkolok SZMZS-nek :) remélem rendben lesz.
BKATA77
2015-10-28 09:16:54
Chill ígéretes a görbéd.Igen y várakozás a legrosszabb:(
Chill
2015-10-28 08:58:21
SzMZs drukkolok!
BKATA77 nekem is a 6. napom esett le egy picit. De azután vissza is ugrott :). Szorítok.
Engem kinyír ez a várakozás :D
BKATA77
2015-10-28 08:55:46
Krisz további adatokra van még szüksége.
Lehet SzMZs:)
SzMZs
2015-10-28 08:53:08
Igen, kevesebb alvástól magasabb lesz a hő, mert nincs ideje "kihülni" ;)
Egy kérdés.. Ismeri valaki a Moksha-cseppeket? Próbálta valaki?
Ma ajánlották nekem, mert állítólag a teherbeesést is pozitívan befolyásolja, de nem tudom, hogy nekem, aki IR-es, jó-e... Nem-e csak még jobban bekavarok vele...
Tapasztalat?
:)