Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Chill
2015-10-30 09:52:55
 
Krisz27 köszönöm :) aranyos vagy. Igyekszem nem nagyon letörni, kicsit nekem is el kellene engednem ezt a dolgot. Biztos az sem jó, hogy gondolatban állandóan ezzel foglalkozom. Izgalommal ébredek, no ma mennyi a hőm :) a férjem is már kattantak gondol, főleg amikor hétvégén is 6:45 kor kelek csak hogy pontos legyen az a görbe :D
Krisz27
2015-10-30 08:59:40
 
Chill: ismerős az érzés, minden hónapban ugyanezeket a köröket futom. Mindig van valami olyan tünet amiből arra következtetek, hogy MOST sikerült... persze lövök egy tesztet idő előtt, ami negatív, aztán meg is jön :( Ebben a hónapban próbálok lazábban állni a dologhoz. Amíg meg nem jön van remény... A "megakar" jönni érzés az első terhességemnél engem pár hónapig elkísért, úgyhogy az még önmagában nem biztos hogy baj. Kitartás! Ha meg mégis megjön ne keseredj el! :) tudom nehéz, magamat is treníroznom kell ezen a téren.
VeDi84
2015-10-30 08:44:32
 
Szia Fantasyc!

Hogy mikorra kapsz időpontot, teljesen a választott orvostól függ. Van népszerűbb (Krizsa), akihez hosszabb a várólistam, mint máshoz. Ha őszinte akarok lenni, én egyik orvost sem tartom jobbnak/rosszabbnak. Krizsát nagyon sztárolják (gondolom Ördög Nóri miatt), viszont ő sem képes csodákra. Én Szmatonához járok (nála tavaly október elején dec.12-re kaptam időpontot első konzultációra, márciusban volt az első TB-s lombik), nagyon rendes, de aki máshoz jár, róluk is hasonló véleménnyel vannak. Tudod, nem könnyítettem meg a dolgodat. :-) Bárki mellett is döntesz, tuti nem bánod meg, vagy ha ne adja ég mégis, intézeten belül is van lehetőség orvost váltani. Visszatérve a várólistához: azt nem tudom, hogy első konzultációra jelenleg mennyit kell várni, de azt tudom, hogy már április/májusra adják a TB-s időpontokat.
Nálunk is Apával volt a probléma, ezért szóba se került az átjárhatósági vizsgálat. Bár el kellett mennem méhüregi vizsgálatra (nagyon nem volt kellemes), és ott azt mondta a doki, hogy a petevezetők bejáratának állapotából lehet arra következtetni, hogy el vannak-e záródva vagy sem.
Férjemnek az andrológus Fer14 vitamint javasolt a kevés spermaszámra. 4 hónappal később nagyon szép mennyiséget produkált (20 => 145millió/ml), viszont a minőségük/mozgásuk/morfológiájuk cseppet sem javult, ezért irányítottak minket a Kaáliba.
Mi jelenleg pihenőt tartunk. Március, június, szeptember hónapokban lombikoztunk, egyre rosszabb eredményekkel. A 3. alkalommal már beültetés sem volt, ugyanis egy petesejt sem termékenyült meg. Áprilisban lesz a következő.
Ha bármi kérdésed van még, kérdezz bátran. :-)
Elnézést a kisregény miatt!

Gratulálok az újonc kismamiknak, többieknek sok erőt, kitartást! :-)
Chill
2015-10-30 08:33:38
 
Jó reggelt Mindenkinek :)
SzMZs nagyon-nagyon örülök nektek :) gratulálok, nagyon megérdemelted, bár azt hiszem innen mindenki :D és kívánok nagyon boldog babavárást!
Kata a te hőd is szuperül felkúszott, hajrá.
Anita ma megy uh-ra? Ő is babás? azt hiszem erről lemaradtam..
Nálam semmi újság sajnos, csináltam tesztet, negatív :( le is törtem kicsit, mindig megfogadom, hogy nem reménykedem, de persze jön valami és kész, szép hőgörbe, a mellfájdalom, nagyobbodás is (soha nem volt előtte ilyen) ez ugrat be leginkább. Sajnos a pocim már fáj, fel puffadtam, tuti a mensim készül.
De szorítok mindenkinek nagyon ;) és köszönöm a drukkokat!
Krisz27
2015-10-30 07:42:57
 
Sziasztok!
A mai ilyen:
BKATA77
2015-10-30 06:50:23
 
Jó reggelt
Mai görbém
Corinna
2015-10-30 05:12:45
 
SzMZs gratulálok...a többieknek megy a drukk...:))
Corinna
2015-10-30 05:10:53
 
Fantasyc, bíztatásként mondom, hogy a nagylányom apukája is azt kapott...mire kiderült, hogy nála nagyon kevés a kisfickó, én már megjártam a hadak útját...az urológus akkor azt mondta, hogy 3 hónap kell ahhoz, hogy az eredmény meglegyen... Meg is lett...:))) Mire mentünk volna mintát leadni, már nem kellett....mit ne mondjak, nagyon meglepett engem is. De már nem bánom...
Krisz27
2015-10-30 00:00:34
 
Estére produkáltam egy pozitív ovu tesztet, bár korainak érzem mert a 18-19 nap körül szokott lenni, de a tünetek miatt ellőttem egyet. Bár előző hónapban 3 napig is pozitív volt, így nem biztos, hogy ezt most készpénznek veszem, de megtettük amit tudtunk ;)
Ez volt a mai görbém, kíváncsi vagyok merre mozdul...
SzMZs
2015-10-29 21:38:22
 
Most direkt visszanéztem és tényleg nincs görbije mára Chillnek.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!