Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett! Sajnálom!:( Nekem sem örömhír a mai..szokásos esti leizzadás (nálam mensi jel), enyhe pocifájás, leesett hő.
Arivett07
2015-11-23 06:07:19
FrauKriszi a hőd alapján én is azt mondtam volna, hogy a 12. cn-on volt.
Én ma így állok.... Sajnos. Várom mikor jön meg :-((( Pedig annyira bíztam, olyan szépnek indult. Szerintem megyek átjárhatóságira :-((
Nevergiveup remélem Te viszont örömhírrel jössz!! :-))
FrauKriszi
2015-11-23 05:08:31
Jo reggelt, Lanykak
Arivett, ovum a 12. cn-en volt, ez biztos. Megvoltak a jol ismert tuneteim, es ra harom napra a pms is beindult ezerrel.
BKATA77
2015-11-22 22:09:27
A progeszteron fázisban emelkedik az ébredési hőmérséklet. Ez az emelkedés 2-4 tizedfok, és ha pete nem termékenyült meg, akkor az ovulációt követő 10-12. napjától kezdve csökkeni kezd, mintegy előre jelzi a bekövetkező menstruációt.
Arivett07
2015-11-22 20:24:23
Nevergiveup te érzel most mendi előtti tüneteket? Vagy szoktak nektek egyáltalán lenni?
Mert én úgy érzem, hogy meg akar jönni ez a fránya "nemvárt." :-(
hugery
2015-11-22 17:41:37
Sziasztok! Ideértem :)
Várakozó állásponton vagyok :) Nem akar múlni, piros vagyok, igaz 2. naptól 1-1 csészem csalán- málnalevél teát iszogatok. Romantikus szülinapi ebédet megkaptam :) számolom a napokat, ovu teszt beélesítve :) párom úszik, nem bííírom a halolajas kapszulára rábeszélni :(
Babás kismamik vigyázzanak magukra :)
Hőmérőzöknek kitartás! :) SzMZs merre vagy! Gyere szükség van a véleményedre :) Én nagyon véleményt alkotni a hőgörbékről nem merek, az enyém mindig mást mutat. Jók legyetek! :D Sziasztok!
Nevergiveup
2015-11-22 12:13:16
Arivett! Szerintem is szebb ez a görbéd, és még mindig magasan van, ne aggódj! Ha most hamarabb volt az ovu, akkor a menses (már ha lesz), annak is hamarabb kell lennie. Nekem mindig az ovus hasfájástól számított 14. napra jön meg, most is így "várom".
Anita! Remélem nekem is azért ugrott meg mint annó neked!:)
Mondjuk nekem ez az első hőmérős ciklusom, szóval most még csak figyelem mi mit jelent, nem vonok le következtetéseket semmiből, majd látjuk mi lesz. De az biztos, elsőre örülök, hogy viszonylag korrekt a görbém..:D
Krisz27
2015-11-22 11:40:32
Az ovu előtti napok hőjének a számát összeadod és elosztod a napok számával. Ez lesz az alaphő
Erika16
2015-11-22 11:35:18
A gép nem teszi be az alaphőt. Honnét tudom meg hogy mennyi az alaphőm?
BKATA77
2015-11-22 11:25:58
Arivett úgy látom neked 13.14 naposak a luteális fázisod.Mert az általaban mindíg ugyan annyi nap kell lennie.Az nem szokott változni. Szerintem várd meg a keddet és csak akkor tesztelj. Beágyazódás befejeztével kezd el HCG hormon termelódni a szervezetben.És minden másnap megduplázódik