Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BKata, elofordulhat, hogy valtozik a ciklus, ket honapja en azert kezdem el merni, mert ketszer is kesobb jott meg a szokasosnal. Ma mar tudom, hogy ez nem jelentett semmit, egyszeruen valtozott a ciklusom. Ez a program jo, de nem kell szentirasnak venni. En tudom, hogy az ovum nem akkor volt, amikorra behuzta - de a masik ilyen magyar oldal pl a 17. cn-re huzta be, azaz 5 nappal kesobbre.
Gyongyvirag: Koszi!
Gyöngyvirág88
2015-11-23 20:37:21
Le nem csúsztál, ha tegnap volt (amennyiben pontosan tudod), mert ugye a progi kimutatja, hogy megvolt-e az ovu. Így holnap már tutit mutat a vérvétel :)
BKATA77
2015-11-23 20:27:01
Nekem most így ezzel ahogyan a gép húzta be az ovut egy 30 napos ciklus hossznak kellene lennem...
BKATA77
2015-11-23 20:09:57
FrauKriszi igen,de most az enyémet elég sokkal elnézte,vagyis eddigi ciklusaimban 11,12,13 nap között volt az ovum és most ennyire későre tenni,de akkor hol marad a luteális fázisom,ami 12 és 13 nap szokott lenni? Vagy most 25 helyett 28 napos vagy még hosszabb ciklusom lesz ha megjön?
BKATA77
2015-11-23 20:07:08
SzMZs de hát ki tudja már az én hőm néha megviccel:)
Kicsit későre tette a gép most az ovumat,de hát nem találhat el mindent a gép sem :)
De ezt a hónapot sajna el kellett engednem:(
Majd a következő,de azért addig sem adom fel:)
FrauKriszi
2015-11-23 18:40:24
Gyongyvirag, ha ovu+7 nap a 21.napi vervetel a hormonsorhoz - akkor en lecsusztam? Merhogy holnapra van idopontom a 21. napira, ez a ciklusom szerinti 21. nap. De az ovu + 7 napom tegnap volt....?
FrauKriszi
2015-11-23 18:35:37
BKata, latod... nekem sem akkor volt, amikorra a gep behuzta..:)
Nevergiveup, nem iszom semmit, (teat pläne nem :D ), nem tudom mi lehet az oka, de kezd kellemetlen lenni.
Mar nem tudom ki kerdezte, de azt tudom, hogy pajzsmirigyet barmikor lehet nezetni. Nekem a hormonsort nezik direkt adott, azaz a 3. ös a 21. napon.
SzMZs, ram sem mondhatod, hogy alacsonyan repulok...:D :D :D
SzMZs
2015-11-23 18:27:45
:D Katám, neked még nincs is itt az ideje, hogy leszálljon :D
BKATA77
2015-11-23 18:23:46
SzMZs az én hőm az nem szárnyal alacsonyan :)
SzMZs
2015-11-23 16:45:45
Látom végeztél Hugery :D Akkor nemsoká mehet a menet :D
BKata, elofordulhat, hogy valtozik a ciklus, ket honapja en azert kezdem el merni, mert ketszer is kesobb jott meg a szokasosnal. Ma mar tudom, hogy ez nem jelentett semmit, egyszeruen valtozott a ciklusom. Ez a program jo, de nem kell szentirasnak venni. En tudom, hogy az ovum nem akkor volt, amikorra behuzta - de a masik ilyen magyar oldal pl a 17. cn-re huzta be, azaz 5 nappal kesobbre.
Gyongyvirag: Koszi!