Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FrauKriszi
2015-11-25 07:36:53

Arivett, a Jonas-naptar szerint akkor is eselyed van megfoganni, amikor ugy all a hold, ahogyan a szuletesedkor is. (ezt meg tudod nezni bizonyos oldalakon.)
Sokak hisznek ebben, az eredeti leiras szerint 85% eselyed van ilyenkor a babra, szemben a rendes ovu 30%-aval.
Egy idoben erdekelt a dolog - akkor visszaneztem a lanyom Jonss-napon fogant. Pedig sokaknak, mint nekem is, a Jonas-napok nagyjabol egybe esnek a mensis napokkal.
Allitolag arra is jo, hogy elore bebiztositsd a baba nemet..
Anitacool
2015-11-25 07:34:56

Arivett, neked jó helyen jelölte az ovud? Mert akkor lassan időszerű lenne tesztelned :-) A kérdésedre válaszolva 1. baba jön nálunk most. :-)

Hugery, a Jónás napokat sem érdemes elszalasztani, na meg amúgy is :-D
Hajrá!

Lányok egyáltalán nem vagytok/vagyunk defektesek. Annyira sok mindennek kell egyszerre stimmelnie a fogantatáshoz, hogy az egész egy nagy csoda, ha épp minden pont jó. Úgyhogy az jó hír, hogy ha a fiúknál minden okés! :-)
A többségnek nem jön könnyen, bár nyilván mindenkinek van az ismerősei között, akinek azonnal jött. Mázlisták.

Nekem a TSH-ra azt mondta az endo dokim, hogy egyszer 3 alattit tekintenek normálisnak, egyszer 2 alattit, máskor meg 1 alattit. Önmagában csak a TSH még nem gátló tényező, ha 1 alá kellene törvényszerűen szorítani, kb minden nő betegnek számítana és ő ebben nem hisz. Hogy igaza van-e, nem tudom, de nekem sem volt 1 alatt és eddig minden oké. Persze kell kezelni, ha egyéb eltérés is van, de erre nem tértünk ki, mert nem kellett szerencsére.
A jó orvos nagy kincs! Akiknél előtte voltam, tragédia volt, mondták nem lehet csak úgy gyerekem. Hát úgy néz ki lesz, és csak e-vitamint szedtem.
Bocsi, hogy hosszú lett...
BKATA77
2015-11-25 07:32:53

Sziasztok
Igen látom FrauKriszi
Nekem mára visszatette
Arivett07
2015-11-25 06:27:20

Hugery bocs a tudatlanságomért, de mi az a Jónás nap?
hugery
2015-11-25 06:07:32

Sziasztok, jó reggelt :)
Tegnap volt Jónás napom, este nagyon fájt a jobb petefészkem.
Arivett07
2015-11-25 06:00:47

Sziasztok! Ez a mai állásom:
FrauKriszi
2015-11-25 05:33:07

BKata, latod nekem is kivette az ovut..:)
FrauKriszi
2015-11-25 05:32:35

Szoval igy allok ma:
FrauKriszi
2015-11-25 05:32:11

Jo reggelt, Lanykak

Igy allok ma - pentekre meg lesz a vervetel eredmenye.
BKATA77
2015-11-24 19:40:48

Nevergiveup csak holnaptól kezded az új ciklust?Mert a mait már ki tetted amint látom.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!