Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok
Monika nem lesz semmi baj,vigyázz magadra. Drukkolok,hogy jó hírekkel gyere.
Ez nekem a mai
Eprike
2015-12-14 07:53:42
Sziasztok, vége a hétvégi családlátogatásnak...elmúlt két reggel nem tudtam mérni, ma megmértem és ennek a hónak kb ennyi is, mert odalent van a hőm :( volt már ovu mentes ciklusom két hónappal ezelőtt az mondjuk cikkcakkos volt eléggé :S De ez így biztos nem normális, ha tudok pénteken megyek dokihoz viszem a papírjaim a görbéim aztán csináljon velem valamit, mert ez így nem állapot :(
Remélem kismamik ti jól vagytok :) Vigyázzatok magatokra! Többieknek továbbra is szép görbéket kívánok.
monika80
2015-12-14 07:52:54
Arivett07
Nekem 36.8 és most is annyi nem kell a 37 meg az feletti,ez hülyeség szerintem.
Mindenkinek más,de ennyi hővel is lehet terhesség.
monika80
2015-12-14 07:51:16
Nevergiveup
Ne keseredj el ,attól hogy e ment még nincs veszve semmi. De menyit aludtál egyhuzamban? legalább 6 óra kell hogy normális hőt tudj mérni.
Én kb 1 óra múlva megtudom hogy mi van.
Arivett07
2015-12-14 07:49:54
Monika ne izgulj, nem lesz semmi baj!!! Írj majd mit mondott!
Nevergiveup tényleg társak leszünk ebben is. Eddig neked nem néztek progit ovu után? Tudja valaki, hogy mennyi a normális érték ilyenkor? Nekem 38,8 volt. A mértékegységet nem tudom. Nekem erre azt mondták jó, 20 felett már teherbe lehet esni.
Nekem berakta az ovut hő alapjàn, de nem volt pozitiv ovuteszt, tojásnyálka sem, hasszurka sem. Szóval nem tudom.Leendő apuka sem volt itthon, pont abban az 5 napban!
Nevergiveup
2015-12-14 06:43:18
Monika! Gondolok ma Rátok!
Nekem viszont tuti nem indult be a dolog, vagy nem repedt meg, vagy nem tudom, de hiába volt pozi ovuteszt, meg fájás, nem megy fel a hőm..:(
Ma elmegyek progira, de minek?
monika80
2015-12-14 05:49:08
Jó reggelt mindenkinek.
csöpszi
Köszönöm a biztatást
Hajnalban fent voltam wc-re mentem és megint volt egy kicsi véres maszat.
Nem tudtam aludni,várom a dokit.
Remélem hogy tényleg nem lesz semmi baj.
csöpszi
2015-12-13 22:21:20
Monika drukkolok, hogy minden rendben legyen! barátnőmnél hasonló volt a helyzet 2 hete, szerencsére a másnapi uh-n mindent rendben találtak, csak kötelező pihenést írtak elő neki! most már lassan belép a 11hétbe!
Kicsifény nekem is szúrkál és fel is vagyok puffadva, ki érti ezt..? :)
SzMZs
2015-12-13 21:48:25
Ne hülyéskedj, 36 évesen simán ;)
monika80
2015-12-13 20:55:35
Nem érzem hogy annyira késő lenne
Csak valahogy már a fiúk nagyok de egyben előny is . 36 éves vagyok . Még most belefér a koromra értem
Monika nem lesz semmi baj,vigyázz magadra. Drukkolok,hogy jó hírekkel gyere.
Ez nekem a mai