Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita ez nagyon jó, hogy ilyen munkád van, és hogy végre babó lesz!!! Az meg hogy fiú!!! Apukája gondolom boldog.
Csöpszi amit SzMZs írt ez nagyon bejöhet, főleg hogy időben is akkor volt szerelem mint kellett
Anitacool
2016-01-10 14:06:40
Csöpszi, reméljük, hogy SzMZs-nek lesz igaza :-)
Arivett köszi a kérdést, már nem dolgozom annyit, közben át is helyeztek egy kevésbé stresszes munkakörbe. :-) Imádom a munkahelyem, a főnököm, és a kollégáimat. :-) A kisfiam a pocakomban nagyon aktív már, nem telik el nap, hogy ne érezném, de ha hanyatt fekszem, már kívülről is látszik. :-)
Remélem te is, és a többiek is itt a fórumon hamarosan átélhetik a csodát! :-) Nagyon drukkolok nektek, szorítok értetek! :-)
DTKata
2016-01-10 14:03:49
Úgy látom izgalmasan alakul ez a hónap mindenkinek. :-)
Drukk-drukk!
csöpszi
2016-01-10 13:43:17
SzMZs amit irtal... ez a legetoseg tetszik a legjobban :) szerdan (jan 6) voltunk egyutt este es csutortokon reggel nagyon fajt a derekam volt hasszurka... en bizom benne hogy az volt az ovu vagy szerda ejjel vagy csutortok hajnalban... vegulis a hom hogy igy felment utalhat arra... hat majd az egiek eldontik... most adtal egy kis remenyt. :) persze nem elem bele magam...
SzMZs
2016-01-10 11:57:04
Hogyne Arivett, már 5 kg-t híztam, a tömegemmel nem szokott gond lenni :D Csak a hasam nem dudorodik ki annyira, de ettől még normál méretű gyerekeim szoktak születni :D
Hugery, én inkább hiszek a nyáknak és a tesztnek, mint a hőmérőnek. Beágyazódós időszakban vagy és meg is emelkedett szépen ;)
Dorka, 4-5.dponak tippellek ;)
Csöpszi, nekem még van egy tippem, az a 10 mm lehetett sárgatest is. Egy barátnőm járt így tavaly, hazaküldték 19mm-es tüszővel lamúrozni és 5 nap múlva pozit tesztelt. Tüszőnek nézték a sárgatest hormont, pedig már rég megrepedt, össze is találkozott a Rómeóval. Előfordul gyakran. A 9 mm-es nyálkahártya szuper beágyazódáshoz, szerintem meg akár 5.dpon is tarthatsz ;) De ez csak végső ötlet :)
Arivett07
2016-01-10 11:12:43
Babásaink hogy vagytok? SZMZs híztál már 1dkg-ot? Krisz hányinger? Anita még mindig sokat dolgozol?
Dorka76
2016-01-10 10:54:32
Tudom BKATA :) Volt is akció akkor is :D
Arivett a próféta szóljon belőled :) Én is nagyon reménykedem :) De annyira lassan telik az idő, szeretném ha már két hét múlva lenne... :) Na jó tudom türelem és igyekszem is nem erre gondolni :)
BKATA77
2016-01-10 10:51:07
Csöpszi bízzunk abba,hogy akkor meg nem volt ovud.
Egyébkent a gép nekem se teszi jó helyre az ovut.
Csöpszi amit SzMZs írt ez nagyon bejöhet, főleg hogy időben is akkor volt szerelem mint kellett