Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Krisz lehet, mert pénteken reggel többször fájt bal oldalon, arra gondoltam felfáztam. Hátha a szombati kiskatona célba ér.
Vigyázz magadra! :)
Krisz27
2016-01-10 19:26:11
Sziasztok!
Csöpszi: így más a leányzó fekvése, múltkor ezeket nem írtad. Így egyértelmű: meg volt a ovuláció és amit látott egy másik érésnek indul tüsző ami már nem fog repedni... Hiszen minden ciklusban több tüsző kezd el érni növekedni, majd a legnagyobb, a domináns fog végül megrepedni. Szóval most már csak várni kell.
Hugery: a ha a görbédre ránézek, én azt gondolom hogy akkor amikopr az lh teszted pozitív volt a tüszőnek mégsem sikerült megrepedni, de a szervezeted újból nekifutott és most volt a valódi ovud. De ez csak az én tippem. Lehet tévedek.
Arivett: köszönöm a kérdést :) Holnap lesz a 12. heti genetikai uh. A fiamat akkor már látták, de ehhez kell egy jó szakember illetve hogy a babó is mutassa magát. Meg hát a fiúkat hamarabb is megmerik tippelni. Szóval majd kiderül. Sajna az utóbbi napokban a hányinger visszajött, pedig már azt hittem vége... Főleg a kakis pelus cseréje szokott megviselni. A hasam óriási, mozgást én még nem érzek, az korai is lenne még, bár néha mintha... de azt tuti csak behaluzom :) A has mérete inkább alkati kérdés. Láttam én már olyat hogy a kismamának alig volt hasa, aztán majdnem 4 kilós gyereket szült. :)
Arivett07
2016-01-10 19:17:58
mIU/l, akkor megnyugodtam
SzMZs
2016-01-10 19:13:31
Arivett, mi a mértékegység? Ha mlU/L akkor a referencia tartomány nem terhes állapotban 70,8-566,5, tehát a tiéd normál tartomány :)
csöpszi
2016-01-10 19:04:22
Zajlus a 17.cn-on voltam. az hogy milyen hosszúak a ciklusaim nehéz megmondani, mert volt már 38 meg 32 napos is. ha jól gondolom akkor a mostani 29 napos lesz ha nincs baba.
Arivett07
2016-01-10 19:00:03
Lányok azt tudja vki, hogy mekkora a normális prolaktin szint? A 417,7 magas?
Zajlus
2016-01-10 18:55:24
Csöpszi te hanyadik ciklusnapon voltàl uh mikor nèztèk a folikulàt?èn a mult ciklusban a 9.napon voltam ès akor volt egy 10,8mm folikulàm a 13. Napon màr kivolt fakadva mert öszelapult. Az elöt pedig 8.ciklusnapon 8,6mm a 12.c.n. Pedig màr 16,8mm volt.
csöpszi
2016-01-10 18:35:34
igen-igen :) aznap ( január 8-án) vettek vért is... kedden lesz eredmény. mondtam a dokinak a barnázást, azt mondta valószínűleg kell majd hormonpótlás.
SzMZs
2016-01-10 18:30:57
Az valóban azt jelenti Csöpszi, valami más volt az a 10 mm-es ;) A hőd felment, ha nem tud megrepedni a tüsző valami oknál fogva, az a hőn is látszik, egyszerűen nem bír felmenni. Akkor most lesz progeszteron eredményed is jövő héten? Az 100%-ra megmutatja a peteérés tényét ;)
csöpszi
2016-01-10 18:25:46
Lanyok azt nem irtam le hogy meg ez volt a leleten: a douglasban boseges folyadek. Erre azt mondta a doki hogy az ovulacio utan ez normalis. Ezert is gondolon hogy az uh elott mar megvolt az ovu. De annyira nem ertek ehhez ugyhogy csak talalgatok es persze remenykedek... mindenkinek drukkolok remeljuk hamar osszejonnek a babocak :)
Vigyázz magadra! :)